Image
Bærekraft
Image
Bærekraft
EXTRA Club
Circle K EXTRA Club gir fordeler til gode kunder. Registrer ditt eget betalingskort som medlemskort.

Du får alle tilbud, rabatter og fordeler direkte inn på kortet, og alt er klart til bruk når du besøker våre stasjoner. Det er enkelt, raskt og helt automatisk! Med Circle K-appen kan du enkelt følge med på hvilke tilbud du har, og hvor mye du har tanket med rabatt.

Image
Fordeler

Fordeler til gode kunder

Det skal alltid lønne seg å være med i Circle K EXTRA Club. Du får medlemsrabatt på drivstoff og faste fordeler på mange varer på Circle K. I tillegg til spesielle tilbud basert på hva du kjøper hos oss og i kampanjer.

Image
Oversikt Fordeler

Hold deg oppdatert

Det er enkelt å holde seg oppdatert på fordeler og tilbud. Logg inn i din medlemskonto på web eller via Circle K-appen. Du får også status via nyhetsbrev, på kvitteringen og fra våre ansatte i kassen.

Image
Circle K Appen

Circle K appen

Med Circle K-appen kan du enkelt følge med på hvilke tilbud du har, og hvor mye du har tanket med rabatt. Du kan også betale for drivstoff med appen. Pass på at du er innlogget i din EXTRA Club konto for å få rabatten din når du betaler med appen.

Image
Ny sjåfør

Ny sjåfør på Circle K

Fordeler for deg som skal ta lappen, eller som nettopp har tatt den. Circle K vil gjerne slå følge på veien frem til nytt førerkort, og ønsker alle nye sjåfører velkommen til våre stasjoner!

Image
Circle K Mastercard

Flere fordeler med Circle K Mastercard

Har du Circle K Mastercard er alle EXTRA Club-fordeler inkludert. Men, i tillegg får du noen flere fordeler.

Image
Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for personvern

Vi tar ditt personvern på alvor og jobber kontinuerlig med å utvikle våre kunders opplevelse av og integritet i Circle K EXTRA Club.