Image
Webinar
Image
Circle K Pro

MEF-avtalen

Helt fra 1992 har Circle K og Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) hatt et godt samarbeid for å sikre at alle MEF-medlemmer skal få gode betingelser gjennom vår handelsavtale!

- Jeg har jobbet tett med denne bransjen i 30 år og kjenner den godt, men slutter aldri å undre meg over hvor flinke MEF er til å snu seg raskt og tilpasse seg endringene i markedet. De er rett og slett en bransje av gründere som har føttene godt plantet på jorden, forteller Sigurd Lindahl, Senior Key Account Manager B2B & Card Sales i Circle K Norge AS

En helhetlig løsning

Vi i Circle K kan tilby et regionalt salgsapparat, samt god support i Norge med fagpersoner som kan hjelpe dersom du eller din bedrift har spørsmål. Circle K har over 600 stasjoner i hele Norge, der 380 tilbyr anleggsdiesel og 160 AdBlue. Circle K tilbyr god rabatt for anleggsdiesel på stasjon, med bestilling av drivstoff har Circle K landsdekkende leverandører på bulk, noe som er både effektivt og gunstig for din bedrift. Du kan bestille levering til tank på vår bulkbestillingsportal HER.

Få bulkpris med ditt truckkort

Hos Circle K jobber vi alltid for å finne gode løsninger til deg som kunde. En nyhet er at du nå får bulkpris ved fylling av anleggsdiesel på mobil tank på stasjon. Prisen på stasjon vil være tilnærmet lik bulkprisen på diesel, men kan variere noe på grunn av forskjell i listepriser, transporttillegg og droppskala.

Koppen til alle MEF-medlemmer

Alle MEF-medlemmer med et aktivt truck-kort får Circle K Koppen, og kan nyte så mye varm drikke de vil på våre stasjoner hele året. Les mer om Koppen og Avtalen HER.

Rabatt på Easee hjemmelader

Circle K tilbyr også rabatt på hjemmelading, arbeidsplasslading og lading langs veien.

 

Image
Sjåfør

Refusjonsløsning for bedrift

Har dine ansatte firmabil med lading hjemme? Les mer om vår refusjonsløsning.

Image
NLF-medlem hos Circle K

Maskinentreprenørenes Forbund

Velkommen til MEF - din bransje- og arbeidsgiverorganisasjon.

Image
Lastebilsjåfør med mobiltelefon

Firmakort

Med firmakort fra Circle K får du enda bedre oversikt over bedriftens drivstoff-, lade- og bilkostnader.