Image
Webinar
Image
Circle K Pro

MEF-avtalen

Helt fra 1992 har Circle K og Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) hatt et godt samarbeid for å sikre at alle MEF-medlemmer skal få gode betingelser gjennom vår handelsavtale!

- Jeg har jobbet tett med denne bransjen i 30 år og kjenner den godt, men slutter aldri å undre meg over hvor flinke MEF er til å snu seg raskt og tilpasse seg endringene i markedet. De er rett og slett en bransje av gründere som har føttene godt plantet på jorden, forteller Sigurd Lindahl, Senior Key Account Manager, Business Mobility and Sales i Circle K Norge AS

En helhetlig løsning

Circle K har et regionalt salgsapparat, samt god support i Norge med fagpersoner som kan hjelpe dersom du eller din bedrift har spørsmål. Circle K tilbyr Norges største nettverk av stasjoner og en komplett løsning som holder transportkostnadene nede. Vårt stasjonsnettverk inkluderer over 600 stasjoner i hele Norge, der 380 tilbyr anleggsdiesel og 190 stasjoner har AdBlue på pumpe. Som medlem av MEF får både bedriften og de ansatte svært gode betingelser og rabatter hos Circle K, og det koster ingenting å ha og benytte våre Truckkort og Firmakort.

Bulkbestillinger

Få en enklere jobbhverdag med online bulkbestilling i vår kundeportal for bulk. Vi har transportører over hele landet som sikrer rask levering og god service i ditt område. I bulkbestillingsportalen kan du bestille når det passer deg 24/7 på pc eller smarttelefon. Dersom du ønsker å bestille via telefon, kontakt oss på 810 02 002.

I tillegg får du som MEF-medlem bulkpris ved fylling av anleggsdiesel på mobil tank på stasjon.

Koppen til alle MEF-medlemmer

Alle MEF-medlemmer med et aktivt truck-kort får Circle K Koppen, og kan nyte så mye varm drikke de vil på våre stasjoner hele året. Les mer om Koppen og Avtalen HER.

Lading

Circle K tilbyr en total ladeløsning for bedrifter, og som firmakunde kan du bruke samme betalingskort både for lading langs veien, på arbeidsplassen eller hjemme hos ansatte og samtidig få gode rabatter. Bedriften får du alle kostandene samlet på én faktura og enkel administrasjon i vår selvbetjente kundeportal.

 

Image
Sjåfør

Refusjonsløsning for bedrift

Har dine ansatte firmabil med lading hjemme? Les mer om vår refusjonsløsning.

Image
NLF-medlem hos Circle K

Maskinentreprenørenes Forbund

Velkommen til MEF - din bransje- og arbeidsgiverorganisasjon.

Image
Lastebilsjåfør med mobiltelefon

Firmakort

Med firmakort fra Circle K får du enda bedre oversikt over bedriftens drivstoff-, lade- og bilkostnader.