Refusjon av strømkostnader hjemme

Med vår nye refusjonsløsning kan man som ansatt bli tilbakebetalt strømkostnadene knyttet til lading av firmabilen hjemme. Løsningen er enkel, nøyaktig og helhetlig – og både ansatte og ledere vil oppleve nye fordeler ved å være firmakunde hos Circle K.

Ønsker du å logge inn eller registrere din refusjonsavtale?

En enklere løsning

Med vår nye refusjonsløsning skjer refusjonen automatisk, og det blir enklere for både sjåfører og ledere å legge til rette for lading hjemme. Den nye løsningen er tilpasset hver enkelt bruker og tar hensyn til hvor man bor og hva slags strømavtale man har. Ladeutgiftene blir tilbakebetalt månedlig, i god tid før strømregningen kommer.

Kostnaden legges til den eksisterende fakturaen fra Circle K.

Refusjonsgrunnlag: Dette får du

Hjemmelading med firmakort og refusjon gjør det enkelt å skille mellom lading i jobbsammenheng og privat. Selve utbetalingen gjøres av Circle K, og går direkte til sjåføren. Ladeutgiftene samles på den samme fakturaen som andre kostnader fra våre stasjoner.

For tilbakebetaling velger den ansatte mellom spotpris og fastpris. Vi benytter Nordpool sine timespriser for området den ansatte befinner seg i og Reguleringsmyndigheten for energi (nve.no) sine gjennomsnittlige nettleieavgifter i beregningen av refusjonsbeløpet. Vi vil også tilpasse refusjonsbeløpet i henhold til den nåværende strømstøtten som gis fra staten til husholdninger. 

Refusjonsbeløpet er pris inklusiv mva, dermed vil hele strømkostnaden knyttet til firmabilen dekkes av refusjonsbeløpet.

null

Dette trenger du for å benytte refusjonsløsningen

  • Easee hjemmelader knyttet til Circle K
  • Firmakort for start og stopp av lading
  • Internettdekning på lokasjonen til din lader (WiFi eller 4G)

Slik fungerer løsningen

  1. Bedriften bestiller en felles refusjonsløsning for bedriften som de ansatte kan knytte seg til
  2. De ansatte registrerer seg i brukerportalen
  3. De ansatte starter og stopper lading av firmabilen på hjemmeladeren med firmakortet sitt
  4. Hver måned mottar den ansatte refusjon for lading hjemme, fra Circle K, på vegne av arbeidsgiver 
  5. Selskapet mottar faktura for ladeforbruk til de ansatte 

Den ansatte kan også lade firmabilen eller andre biler til privat forbruk, og benytter da Circle K Charge-appen eller privat RFID-brikke tilknyttet appen til lading.

Enkel betaling med firmakort med lading

Elbillading på arbeidsplassen, hjemme hos ansatte og på våre stasjoner startes og stoppes med firmakortet. Du får alle kostnader for elbillading, drivstoff, bilvask og kioskvarer hos Circle K samlet på én faktura. Full kontroll og enkel administrasjon av selskapets firmakort og forbruk får du i vår selvbetjente kundeportal. 

null

Vil du bli kontaktet av en av våre rådgivere for ladeløsninger for bedrift?

Registrer deg via knappen under så tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål vedrørende vår refusjonsløsning?

Se vår spørsmål og svar side her.