Image
miles
Image
CKno_640x640_miles

Din leasingpartner

Vi jobber hver dag for å være en god partner for deg som leasing-kunde. Å redusere transportkostnadene dine handler ikke bare om prisen på drivstoff. Det handler også om en totalpakke som gir deg og kundene din de beste løsningene. Hos Circle K er vi opptatt av å gi deg som kunde gode løsninger, slik at du får en litt enklere hverdag.

Vi er der kundene dine er

Circle K har nær 630 utsalgssteder for bensin og diesel i Norge, inkludert Best-stasjonene. 250 av disse har bilvaskanlegg. Våre betjente stasjoner har et stor utvalg av fersk mat og drikke, kiosk og bilrelaterte produkter. Din drivstoffrabatt gjelder på samtlige av våre stasjoner i Norge, og også hos Best.

Full kontroll over alle dine drivstoffkort

Med firmakort fra Circle K har du og din bedrift full kontroll over kortene i vår selvbetjeningsportal. Her kan du sperre kort, opprette brukere, sette tilganger til de ulike kortene, søke etter transaksjoner, motta varsler, og mye mer. Fleksibelt og trygt for deg og din bedrift.

Ladeløsninger for alle typer bilparker

Vi bygger ut et av landets mest  omfattende hurtigladenettverk og tilbyr hjemmelading for elbilistene. Trenger du hjelp med overgangen fra fossilt drivstoff til elektrisitet? Vi hjelper deg gjerne og kan skreddersy løsning for deg. Våre firmakort oppgraderes nå slik at de kan benyttes til betaling for lading på våre stasjoner. Da får du alt på en faktura og full kontroll i selvbetjeningsportalen.

Biodrivstoff – drivstoff I det grønne skiftet

I Circle K har vi som mål å levere bransjens beste og mest energieffektive bensin og diesel. Derfor har vi utviklet miles® drivstoff. Vi bruker ikke palmeolje i vårt drivstoff. Biodrivstoff erstatter fossilt drivstoff, og når det er blandet inn i drivstoffet på rett måte, kan det brukes av alle «vanlige» biler med helt vanlig forbrenningsmotor. Det betyr at man kan redusere sine CO₂-utslipp fra bilkjøring, samtidig som man fyller drivstoff som før.

Image
Firmakort

Betal lading med firmakortet

Med firmakort med lading kan du og dine ansatte enkelt betale for elbillading både på jobben, hjemme og langs veien med. Kortet kan også brukes til å betale for drivstoff, bilvask og alle andre produkter på stasjonene. Full oversikt i Kundeportalen.

Image
Avtalen

Koppen eller Avtalen - du bestemmer

Gjennom mange år med Koppen har vi sammen spart store mengder engangskopper. Nå ønsker vi at flere også skal gjenbruke Koppen. Derfor gjør vi det nå enda enklere for deg å velge gjenbruk ved at du kan fornyee Avtalen på Koppen du allerede har!

Image
Lastebilsjåfør med mobiltelefon

Sjekk ut vår enkle selbetjeningsløsning

Med bedriftskort fra Circle K får du tilgang til vår online Kundeportal på PC og mobil. Det gir kontinuerlig oversikt over alle transaksjoner og kostnader knyttet til kjøretøy. Velkommen til en enklere hverdag for både sjåfører og administrasjonen.