Image
Din totalleverandør
Image
Din totalleverandør

Din totalleverandør

Circle K Pro er en totalløsning for deg som bedriftskunde. Å redusere transportkostnadene handler ikke bare om prisen på drivstoff, det handler om alle de små kostnadene som til slutt påvirker bunnlinjen. Med Circle K Pro får bedriften det beste totaltilbudet med fleksible og trygge løsninger.
Image
NLF-medlem hos Circle K

Bli kunde

Bli firmakunde og få gode rabatter samt oversikt over bedriftens kostnader. Bruk firmakortet til å betale for drivstoff, bilvask og alt på våre stasjoner i tillegg til lading på arbeidsplass, langs veien og hos ansatte.

Image
Sjåfør

Kom i gang med mobilbetaling

Opplev rask, enkel og trygg tanking med mobilbetaling. Det tar bare et par minutter å gi dine ansatte betalingstilgang. Ingen kort på avveie gir økt sikkerhet for både bedrift og sjåfør.

Image
Alt på ett sted

Alt på ett sted

Vi gjør det enkelt for dine sjåfører. På våre fullservicestasjoner har vi skapt et behagelig miljø for deg og dine sjåfører som ønsker en velfortjent pause.

Image
Nettverk

Nettverk

Alle omveier betyr ekstra kostnader for din bedrift. Med vårt nettverk av stasjoner kan vi hjelpe deg og din bedrift til å holde drivstoffkostnadene nede.

Image
Våre kort

Kort og selvbetjening

Å samle alle kjøp på ett sted gir deg kontroll og sikkerhet. Velg den faktura-løsningen som passer deg og din bedrift best og administrer firmakortene enkelt.

Image
Drivstoffpriser

Produkter

Innovasjon driver forbedring, og vi jobber hele tiden for at du skal få de beste produktene og tjenestene.

Image
Lokal kompetanse

Lokal kompetanse

Vi har flinke ansatteog samarbeidspartnere i hele landet kjenner ditt lokalområde.

Image
Sjåfør

Bli bulkkunde

Vi har transportører over hele landet som sikrer rask levering og god service i ditt område.