Image
Gavekort

Verdikort for enhver anledning

- fra Circle K

Du har full fleksibilitet og full kontroll.

Verdikortene kan brukes til alt eller begrenses til spesifikke produktkategorier (alle produkter, drivstoff, bilvask eller mat og drikke). Velg ønsket verdi på kortet som passer din virksomhet best.

Ønsker du automatisk påfyll av verdikortene? Sett opp avtale for månedlig beløp, eller for overføring når verdikortet har et visst beløp.

Felles for alle løsningene er at det er en enkel og fleksibel måte for premiering, lunsjavtale eller for å ha en ekstra betalingsmetode ved behov. Kortene sendes digitalt til dine mottakere.

Registrer deg og kjøp her 

 

Image
Offers Reward

Gi en oppmerksomhet

Hvis du leter etter en enkel måte å glede dine forbindelser, er Circle Ks forhåndsbetalte verdikort løsningen.

Du kan kjøpe verdikort for å handle, tanke eller vaske bilen. Som en B2B-kunde kan du dele forhåndsbetalte verdikort med dine ansatte, samarbeidspartnere eller kunder. Du kan også bruke de som premiering, insentiver eller tilbud.
 

Image
Bulk

Personalisering i større kvanta

Gi mottakerene av verdikortet en spesiell følelse av personlig hilsen ved å tillegge eget design, funksjonalitet og innhold.

Et personalisert verdikort er en perfekt måte for våre bedriftskunder å gi sine ansatte, samarbeidspartnere og kunder noe som både er nyttig og omtenksomt.
 

Image
Digital

Digital fleksibilitet

Våre verdikort er digitale. Du kan sende kortene direkte til mottaker på SMS eller epost, eller til deg selv.

Hvis du ønsker kan du laste opp et samlet dokument med leveringsadresser, så sørger vi for at verdikortene blir sendt til mottaker. De vi ikke når sendes tilbake til deg.
 
 

FeaturePostalService
Ny bruker
Profile
Logg inn

Vi er her for å hjelpe

Ingen kjenner virksomheten din bedre enn deg, men vi hjelper deg gjerne med å finne riktig verdikortløsning, det er bare å ta kontakt!

Image
Gavekort

Enkel distribusjon

Du kan sende de digitale verdikortene på epost og SMS

Spørsmål og svar

 • Hva er et Circle K verdikort?

  Circle K verdikort er et alt-i-ett løsning for forretningsforbindelser og til bruk som gaver og premiering. Verdikortet passer til kampanjer, belønninger og andre type insentiver. Kortet er allsidig og kan fylles på automatisk.

 • Hvordan kan jeg kjøpe Circle K verdikort?

  Dersom du kjøper Circle K verdikort for første gang:  
  1.    Vennligst registrer din konto her
  2.    Logg inn på kundeportalen for Circle K Verdikort
  3.    Du vil bli omdirigert til Circle K gavekort konto for bestilling og andre administrasjonsoppgaver

  Dersom du allerede har en eksisterende konto for bestilling av verdikort:
  1.    Logg inn på din konto
  2.    Trykk på «Lag ny bestilling» 
  3.    Du har to valg: 
        a.    Enkeltlevering  
        b.    Masselevering 

  Ved enkeltlevering vil det digitale Circle K verdikortet vil bli levert til mottakerens e-post adresse som skal oppgis under bestillingsprosessen.

 • Hva er forskjellen på enkeltlevering og masselevering?

  Det viktigste skillet mellom enkeltlevering og masselevering er hvordan vi håndterer leveringsprosessen. Når du velger Enkeltlevering, kan hvert Circle K verdikort bli sendt direkte til mottaker. Du kan også velge forskjellige beløp per mottaker/kort.

  Når du velger Masselevering vil du motta en fil med alle verdikortene som du kan distribuere etter behov. Hvis du benytter dette alternativet, må alle verdikortene ha samme verdi. 

For flere spørsmål om verdikort; kontakt Kundeservice