Image
Hvorfor vaske bilen
Image
Hvorfor vaske bilen

Bilvask for din bedrift

Firmabilen er for mange bedrifter en mobil reklameplakat ute på veien. For å gi et ryddig inntrykk og vedlikeholde bilens ytre er bilvask en god investering.

Bilvask gjort enkelt

Vi gjør hverdagen enklere for både bedrift og sjåfør! Når du skal vaske firmabilen din kan du enkelt bruke firmakort fra Circle K. Bedriften kan selv få full oversikt i kundeportalen, og justere hvilke produkter og tjenester som kan betales med ditt firmakort.

Hvorfor vaske bilen?

For å forlenge firmabilens verdi og levetid er det lurt å vaske den med jevne mellomrom. Dess mer du kjører dess mer vil bilen bli utsatt for både salt, møkkete smeltevann, asfaltstøv og insekter. Om dette ikke vedlikeholdes kan det føre til både rust og korrosjon. Vi anbefaler derfor å vedlikeholde firmabilen med jevne mellomrom, slik at den varer lengst mulig.  

Ren bil med god samvittighet

Du skal være trygg på at bilen din blir vasket på en bærekraftig måte. Vi sørger derfor for at alt av tungmetaller, olje, rester fra drivstoff og forurenset veistøv ikke havner ut i naturen igjen. I tillegg tilbyr vi bilvask med svanemerkede vaskekjemikalier. Om du vil lese mer om våre bærekraftsinitiativer kan du lese mer her.

Vårt tilbud

Vi har vaskeprogrammer alt etter sesong og bruk. Dette gjør at du kan velge det alternativet som egner seg best for deg og firmabilen sitt behov. Om du ønsker et ekstra skinnende resultat tilbyr vi også både avfetting og polering. Dette gjør at bilen vil bli enda mer motstandsdyktig mot smuss. For å lese mer om våre vaskeprogram kan du se mer her.