Image
Bilvask
Image
Bilvask
Bilvask

Bilvask - hold firmabilen ren

Firmabilen er for mange bedrifter en mobil reklameplakat ute på veien. For å gi et ryddig inntrykk og vedlikeholde bilens ytre er bilvask en god investering.

Bilvask gjort enkelt

Vi gjør hverdagen enklere for både bedrift og sjåfør! Når du skal vaske firmabilen din kan du enkelt bruke firmakort fra Circle K. Bedriften kan selv få full oversikt i kundeportalen, og justere hvilke produkter og tjenester som kan betales med ditt firmakort eller med mobilbetaling.

Hvorfor vaske bilen?

For å forlenge firmabilens verdi og levetid er det lurt å vaske den med jevne mellomrom. Dess mer du kjører dess mer vil bilen bli utsatt for både salt, møkkete smeltevann, asfaltstøv og insekter. Om dette ikke vedlikeholdes kan det føre til både rust og korrosjon. Vi anbefaler derfor å vedlikeholde firmabilen med jevne mellomrom, slik at den varer lengst mulig.  

Ren bil med god samvittighet

Du skal være trygg på at bilen din blir vasket på en bærekraftig måte. Vi sørger derfor for at alt av tungmetaller, olje, rester fra drivstoff og forurenset veistøv ikke havner ut i naturen igjen. I tillegg tilbyr vi bilvask med svanemerkede vaskekjemikalier. Om du vil lese mer om våre bærekraftsinitiativer kan du lese mer her.

Vårt tilbud

Vi har vaskeprogrammer alt etter sesong og bruk. Dette gjør at du kan velge det alternativet som egner seg best for deg og firmabilen sitt behov. Om du ønsker et ekstra skinnende resultat tilbyr vi også både avfetting og polering. Dette gjør at bilen vil bli enda mer motstandsdyktig mot smuss. For å lese mer om våre vaskeprogram kan du se mer her.

Circle K tilbyr fire ulike vaskeprogram. Du får poleringsvask med premiumvoks og ultra shine med på kjøpet for bare 299 kroner. I tillegg har vi vanlig standardvask til 219 kroner, og delux sesongvask for 389 kroner. For å gjøre det enklest mulig for deg har vi også utviklet en egen standard sesongvask. Ved å vaske bilen med dette programmet vet du at vi har tilpasset vasken til den årstiden vi er i. 

Image
Bilvask
Image
Bilvask
Image
Bilvask
Image
Bilvask
Image
Sjåfør

Mobilbetaling

Med mobilbetaling gir du dine sjåfører betalingstilgang på få minutter. Ingen kort på avveie og full kontroll på alle kjøp.

Image
Lastebilsjåfør med mobiltelefon

Bli firmakunde

Som firmakunde får du blant annet tilgang til Norges beste stasjonsnett og våre brukervennlige selvbetjeningsløsninger.

Image
Alt på ett sted

Kundeportal

Vi ønsker å forenkle arbeidsdagen din ved å gi deg den beste selvbetjeningsportalen i markedet.