Image
Elbillading bedrift
Image
EV

Circle K Firmakort

Med firmakort fra Circle K får du enda bedre oversikt over bedriftens drivstoff-, lade- og bilkostnader. Gjør hverdagen for dine sjåfører enklere samtidig som du sparer kostnader med våre rabatter!

Bestill firmakort

Er du allerede firmakunde hos oss kan du enkelt bestille flere kort i kundeportalen.

Logg inn i kundeportalen

 

Fordeler med å være firmakunde

Reduserte transportkostnadene
Transportkostnader handler ikke bare om prisen på drivstoff. Hos Circle K tilbyr vi Norges største nettverk av stasjoner og en komplett løsning som hjelper deg som bedrift med å redusere de totale transportkostnadene. I tillegg har vi flere rabatter knyttet opp mot firmakortene, som gjør at du uansett gjør en god deal med å være firmakunde hos oss.

Bruk firmakortet til lading
Du kan samle betaling av hurtiglading på alle stasjoner i Norge, lading på arbeidsplassen og hjemmelading sammen med drivstoff, bilvask og butikkvarer på et kort med én faktura. Du kan også refundere strømkostnader for ansatte som har hjemmelader fra Circle K. Våre firmakunder får også rabatt på hurtiglading på stasjonene våre.

Full oversikt i kundeportalen
Bedriften bestemmer selv hva hver enkelt sjåfør har tillatelse til å handle med sitt kort. Kortene har seks forskjellige kjøpskategorier.

Circle K to-kortsystem
Bedrifter kan ha ulike ønsker og behov for sine firmakort, og derfor kan vi også tilby Circle K to-kort. Circle K to-kort er tilpasset bedrifter som har sjåfører som benytter forskjellige biler. Dette kortet gjør det mulig å følge opp driftskostnadene per kjøretøy, samt følge opp hvem som har handlet hva.

Rabatt på pumpepris
Alle Circle K sine drivstoff-rabatter regnes ut fra prisen på pumpene slik at du alltid vet hva du faktisk betaler for drivstoffet.

Kjøpskategorier

Du kan selv sette hvilke kategorier dine sjåfører kan bruke kortet til.

Betingelser

Betingelser for firmakort fra Circle K.

Mobilbetaling

Rask, enkel og trygg betaling med mobilen.