Image
Firmakort
Image
Firmakort
Firmakort

Circle K Firmakort -nå også med lading!

Få bedre oversikt over bedriftens drivstoff-, lade- og bilkostnader. Gjør hverdagen for dine sjåfører enklere og spar kostnader med våre rabatter.

Bli kunde

Allerede kunde? Bestill flere kort her

Uansett størrelse på bedriften, passer Circle K Firmakort både for deg og bedriften din. Med vårt landsdekkende nettverk av stasjoner, gode rabattordninger og kundevennlige selvbetjening, hjelper vi deg og sjåførene til en litt enklere jobbhverdag. Firmakortet bidrar til å sikre en forsvarlig drift av bilen - i tillegg til å forenkle kjøp av bilrelaterte produkter som bilvask, bilrekvisita og enkel service. Du får full kostnadskontroll med oversikt over hvert eneste kjøp og drivstofforbruk hver måned, oversiktlig fakturering og mange prisfordeler.

Oversiktlig
Bedriften bestemmer selv hva hver enkelt sjåfør tillates å handle med sitt kort. Kortene har seks forskjellige kjøpskategorier.

Circle K to-kortsystem
Fordi bedrifter har ulike ønsker og behov kan vi også tilby Circle K to-kort. Circle K to-kort er tilpasset bedrifter som har sjåfører som benytter forskjellige biler. Dette kortet gjør det mulig å følge opp driftskostnadene pr. kjøretøy, samt følge opp hvem som har handlet hva.

Rabatt på pumpepris
Alle Circle K sine drivstoff-rabatter regnes ut fra prisen på pumpene slik at du alltid vet hva du faktisk betaler for drivstoffet.

Rabatt på lading 
Alle Circle K sine bedriftskunder som bestiller firmakort med lading, vil få 5 % rabatt på hurtiglading.

Vi spanderer hver 6. bilvask
Som firmakortkunde spanderer vi hver 6. bilvask. Kontakt din nærmeste Circle K stasjon for å få rabatthefte.

Kjøpskategorier Firmakort
Full oversikt over kortbruk
Circle K Firmakort gjør det enkelt for bedriften selv å bestemme hvilke kjøpsmuligheter som skal ligge i det enkelte kort. Bedriften har full kontroll på hva slags kjøp som tillates med kortet, og sjåføren kan enkelt bruke kortet på alle Circle K-stasjonene ved kun å taste inn sin PIN-kode.

Muligheter og begrensninger 
Du kan velge mellom disse kjøpskategoriene:

Firmakort A: Firmakort B: Firmakort C/D:
Tillater kjøp av drivstoff og alle varer og tjenester, inkludert kiosk, dagligvarer og kampanjevarer. Tillater kjøp av drivstoff og det som er nødvendig for en sikker drift og vedlikehold av kjøretøyet. Tillater kjøp av drivstoff og det kjøretøyet trenger for enkel drift og vedlikehold.

 

I tillegg kommer Firmakort E og F som begrenser seg til kjøp av bensin og/eller diesel.

  A-kort B-kort C-kort D-kort E-kort F-kort
Diesel            
Bensin            
Bildrift            
Oljeprodukter            
Materiell            
Service            
Vask            
Bilrekvisita            
Dekk            
Frostvæske            
Gass            
Parkering            
Kioskvarer            

 

Betingelser

Betingelser for bruk av Firmakort