Image
koppen 2021
Image
Koppen 2021

Avtalen

Du kan kjøpe Koppen på alle våre stasjoner. Med Avtalen kan du forsyne deg ubegrenset med varm drikke ut året 2021.

Gjenbruk

Har du Koppen fra før – kan du bruke den igjen!

Gjennom mange år med Koppen og millioner med kaffepauser har vi sammen spart store mengder engangskopper. Mange har flere utgaver av Koppen fra tidligere år, og disse gjenbrukes i mange sammenhenger: hjemme, i båten, i campingvogna, i verkstedet, på tur eller på sidelinja på en fotballtrening – det er bra! 

Nå ønsker vi at flere også skal gjenbruke Koppen i bilen. Derfor gjør vi det nå enda enklere for deg å velge gjenbruk. I år kan du fornye Avtalen på Koppen du allerede har! For at Avtalen skal være gyldig, må både gummibånd og oblat for 2021 være påmontert Koppen. Dette påføres av en ansatt på Circle K. Så husk å ta med deg Koppen du allerede har om du kun skal fornye Avtalen.
 


Standard Koppen og Premium Koppen

Du har selvsagt også muligheten til å skaffe deg en ny kopp om du ønsker det. Koppen 2021 kan kjøpes på alle våre stasjoner, og du kan velge mellom to typer av Koppen i årets nye farger, Premium Koppen og Standard Koppen. Uansett hvilken kopp du velger kan du nyte ubegrenset med varm drikke gjennom hele 2021. 

Premium Koppen har det vi kaller thermo-effekt som gjør at kaffen holder seg varm lenge – perfekt for deg som er på langtur eller liker å drikke kaffen over tid. Koppen er også litt større slik at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Premium Koppen koster 499,-. Ønsker du å gjenbruke Premium Koppen du allerede har får du ny Avtale (oblat og gummibånd) for kr 449,-. For at Avtalen skal være gyldig, må oblaten settes på av en av våre ansatte på stasjon.
Standard Koppen passer godt for kortere turer og du velger liten kaffe fra våre maskiner. Standard Koppen koster kr 349,-. Velger du å gjenbruke Standard Koppen du allerede har fra Circle K, koster ny Avtale 299,-. Oblat og gummibånd må settes på Koppen av en ansatt på Circle K. 

Husk å ta med Koppen din ved fornyelse av Avtalen dersom du ønsker å gjenbruke Koppen din. Vi benytter standard oblat på Standard Koppen og premium oblat på Premium Koppen.

Gode tilbud til deg med Avtalen
Med 2021-Koppen vil du også kunne benytte deg av en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. 

Image
Koppene

Dugnadskoppen - Inntektsmulighet for ideelle lag og foreninger
Circle K stasjonene ønsker å støtte sitt lokalsamfunn gjennom å gi lokale lag og foreninger en inntektsmulighet på kr 100 pr kopp gjennom videresalg av Koppen eller gavekort på Koppen. Det er også mulig å kjøpe Koppen med laget/foreningens egen logo.

Representerer man et lag eller forening og ønsker å benytte denne muligheten må man søke hos sin lokale Circle K stasjon for bestilling av kopper eller gavekort.

Image

Bestillingsportal

Koppen 2021