Image
Koppen
Image
Koppen
Koppen

Koppen

2020-koppen får du kjøpt på våre stasjoner fra 29. oktober 2019. Med Koppen kan du forsyne deg med så mye varm drikke du vil ut året 2020.

Både standard Kopp og Premium Kopp
Vi har produsert opp både gull, grønn og blå standard kopper, og også i år vil vi ha en Premium kopp som er av en enda bedre kvalitet en standard koppen. Denne koppen har det vi kaller termo-effekt som gjør at kaffen holder seg varm mye lenger. I tillegg er koppen litt større som gjør at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Premium koppen kommer kun i fargen burgunder med sølv detaljer.

Med 2020-Koppen kan du nyte ubegrenset med varm drikke i hele 2020. Du kan velge å kjøpe standard koppen til kr 299, da får du en helt ny kopp. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 249.

Ønsker du Premium Koppen, den største Koppen, koster den kr 499. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle Premium Kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 449. Men husk å ta med Koppen din inn på stasjonen da vi krever at en Circle K ansatt setter oblatet på for å sikre at rett oblat benyttes (standard oblat på standard kopp og premium oblat på premium kopp).

Med 2020-koppen vil du også kunne benytte deg av en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. Koppen 2020 og 2020-medlemskap er i salg på våre stasjoner fra tirsdag 29. oktober 2019.

Image
Koppen

Dugnadskoppen - Inntektsmulighet for ideelle lag og foreninger
Circle K stasjonene ønsker å støtte sitt lokalsamfunn gjennom å gi lokale lag og foreninger en inntektsmulighet på kr 100 pr kopp gjennom videresalg av Koppen eller gavekort på Koppen. Det er også mulig å kjøpe Koppen med laget/foreningens egen logo.
Representerer man et lag eller forening og ønsker å benytte denne muligheten må man søke hos sin lokale Circle K stasjon for bestilling av kopper eller gavekort.

Image

Bestillingsportal

Koppen 2020