Image
Koppen
Image
Koppen
Koppen

Koppen 2022

Koppen og Avtalen for 2022 er endelig i salg, og denne passer like bra for bedriftskunder som for privatpersoner. Er du mye på veien, eller kunne tenke deg en deilig kaffe på vei til jobb? Ved å kjøpe Koppen eller Avtalen for 2022 kan du nye ubegrenset med varm drikke hele året!

Bestill Koppen

Det er med stor glede vi presenterer årets Kopper! Som tidligere år skiller vi mellom to ulike modeller for Koppen - Premium og Standard. Begge er dekorert med Circle K-logo, og har en lukke- og låsefunksjon på lokket. I tillegg kan du trygt vaske Koppen i oppvaskemaskin mellom bruk! 

Våre modeller for 2022

Premium Kopp: Denne versjonen av Koppen har det vi kaller thermo-effekt. Dette gjør at kaffen holder seg varm lenge – perfekt for deg som er på langtur eller liker å drikke kaffen over tid. Premium Koppen er også litt større slik at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Denne modellen får du i fargene himmelblå og olivengrønn.

Standard Koppen: Denne modellen passer godt for kortere turer, og er praktisk for deg som velger liten kaffe fra våre maskiner. Den holder godt på varmen, og er en god følgesvenn langs veien. Standard Koppen kommer i to fine farger -dyp orange og olivengrønn.

Gjenbruk

Har du Koppen fra før – kan du bruke den igjen! Vi ønsker at flere skal gjenbruke den Koppen de har fra tidligere år, og heller kjøpe ny Avtale. Da får du nytt oblat påmontert på Koppen av en ansatt på Circle K, så er Koppen din klar til bruk! 

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Dugnadskoppen 

Inntektsmulighet for ideelle lag og foreninger! Våre Circle K-stasjoner ønsker å støtte sine lokalsamfunn gjennom å gi lokale lag og foreninger en inntektsmulighet på kr 100 pr kopp gjennom videresalg av Koppen eller gavekort på Koppen. Det er også mulig å kjøpe Koppen med laget/foreningens egen logo.

Representerer man et lag eller forening og ønsker å benytte denne muligheten må man søke hos sin lokale Circle K stasjon for bestilling av kopper eller gavekort.

Gjenvinning

Vil du ha ny Kopp, og ønsker å kvitte deg med den gamle Koppen? I år kan du levere den gamle Koppen til en av våre stasjoner, og vi sender den til gjenvinning for deg. Hver enkelt av våre stasjoner sørger for at Koppen blir resirkulert på riktig måte. Lokket sorterer vi som plastemballasje, og silikonbånd under lokket og tuten fjernes. Deretter leveres resten av Koppen til metallgjenvinning. 

Image

Bestillingsportal

Koppen 2022