Image
Truckkort
Image
Truckkort

NLF-medlemskap

Norges lastebileierforbund og Circle K samarbeider fordi vi trenger hverandre. Det har vi gjort siden 1993. Som NLF-medlem får du medlemsfordeler på både produkter og tjenester. Du er viktig for oss, og derfor har vi utviklet Norges beste bensinstasjoner for transportnæringen.

Er du NLF-medlem? Disse medlemsfordelene får du hos oss: 

  • Rabatt på drivstoff, AdBlue, smøremidler og kjemiprodukter. 
  • Rabatt på elbil-lading. 
  • 25% på utvalgte Truck Deal-produkter. 
  • Gratis varm drikke med Circle K-koppen.  
Image
Circle K

NLF Truck Deal 

Vi vet at du som er lastebilsjåfør setter pris på noe godt å spise i pausen. Derfor har vi utviklet våre Trucker’s Club-stasjoner der vil tilbyr et stort utvalg mat og drikke. Som NLF-medlem får du alltid gode tilbud på utvalgte mat- og drikkevarer. Kanskje frister det med en knasende sprø og sunn salat, eller et stykke nystekt pizza. Vi ønsker at du skal få VIP-følelsen når du velger å tilbringe hviletiden din hos oss. 

Image
NLF-medlem hos Circle K

Som NLF-medlem får du fordeler hos oss

NLF-medlemmer får gode rabatter på bland annet drivstoff, mat, lading og Koppen med varm drikke. Sjekk ut hvilke andre fordeler du får som NLF-medlem.

Image
Alt på ett sted

Hviletid med gode fasiliteter hos Circle K

Kjøretid og hviletid styrer dagene for deg som er yrkessjåfør. Vi vet at du trenger mer enn drivstoff når du parkerer lastebilen.

Image
Reiseplanlegger

Enklere jobbhverdag med truckkort

Tung transport krever gode kortløsninger! Truckkortet vårt gjør livet enklere for både sjåfører og selskaper. Få fulll kontroll på kostnadene.