Image
Ladecontainer
Image
Ladecontainer

MOBIL ENERGI FOR UTSLIPPSFRIE BYGGEPLASSER

Circle K er mer enn bare drivstoff. Vi forstår at for å redusere utslippene trenger våre bedriftskunder en helhetlig tilnærming, der hver eneste detalj teller. Det er derfor vi kontinuerlig søker innovative løsninger som kan gjøre en forskjell i hverdagen til våre kunder.

Din totalleverandør: Circle K introduserer mobil energi for fremtiden

Vi er stolte av å introdusere vår nyeste tilleggstjeneste: Mobil Energi for Utslippsfrie Byggeplasser. I samarbeid med Skagerak Energi, tar vi et steg mot en mer bærekraftig fremtid ved å tilby mobile batterikontainere for elektriske gravemaskiner og andre anleggsmaskiner. Denne løsningen er ikke bare miljøvennlig, men også praktisk. Uten behov for fast tilknytning til strømnettet, kan anleggsmaskiner eller annet utstyr lade når det trengs, og batterikontainere kan enkelt flyttes til opplading og deretter returneres til anleggsplassen.
Denne tjenesten komplementerer vårt eksisterende tilbud, og med nær 500 stasjoner i Norge, sikrer Circle K unik nærhet til våre kunder, slik at du kan dra nytte av høy kapasitet og effektivitet i våre mobile ladeløsninger.
Med Circle K som din totalleverandør, sikrer du deg ikke bare det mest konkurransedyktige drivstofftilbudet i markedet, men også fremtidsrettede løsninger som møter behovene i en stadig skiftende industri. Fordi hos Circle K, handler det ikke bare om dagens behov, men også om morgendagens muligheter.

Klar for å bringe din virksomhet inn i den grønne fremtiden? Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan Circle Ks mobile energiløsninger kan styrke din bedrift!

Kontakt

Image
Sigurd Lindahl

Sigurd Lindahl

Senior Key Account Manager - B2B & Card Sales
Telefon +47 91 71 78 90