Image
Nettverk
Image
Nettverk

Norges største stasjonsnettverk

Med vårt omfattende nettverk av stasjoner kan vi hjelpe deg og din bedrift til å spare tid, som igjen holder drivstoffkostnadene nede.

Som kunde hos Circle K får du tilgang til Norges største stasjonsnettverk med Circle K- og Best-stasjoner. Vi jobber hele tiden med å tilby tjenester og produkter til deg som kunde. 

  • 600 stasjoner (inkludert Best)
  • 385 stasjoner med anleggsdiesel
  • 350 fullervice stasjoner med butikk, matservering og toaletter
  • 190 stasjoner med AdBlue
  • Elbillading på nær 90 stasjoner

Les mer om våre firmakort her.

Image
Circle K

Stort nettverk i Europa

Firmakortet gir deg tilgang til et stort nettverk av Circle K stasjoner både i Norge og Skandinavia. I hele Europa får du også tilgang til Routex stasjonene.

Circle K Europe Card opererer på 18.000 bensinstasjoner rundt om i Europa, og du får tilgang til 9000 bemannede fullstasjonstjenester for å møte behovene til våre lastebilkunder

Velkommen til Norges beste stasjonsnettverk for yrkessjåfører!

Image
Bedriftskort

Bli firmakunde

Med firmakort fra Circle K får du mange fordeler som hjelper deg med å holde transportkostnadene nede. Vi har løsninger for de fleste bilparker, uavhengig av størrelse eller om de går på drivstoff eller strøm og en enkel selvbetjening.

Image
Fersk sunn mat

Din pausedestinasjon

Circle K vil gjøre det enkelt for deg i en travel arbeidsdag - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Derfor fokuserer vi på å levere kvalitetsprodukter, både når det gjelder drivstoff, bilvask, mat og drikke. Enklere jobbhverdag med alt på et sted!

Image
NLF-medlem hos Circle K

Stasjoner for lastebil

Med over 480 stasjoner i vårt trucknettverk i Norge er vi et klart førstevalg for transport- og entreprenørnæringen. På nesten 190 av disse stasjonene har vi AdBlue-pumper og over 330 med anleggsdiesel. Dette gir deghverdagen effektiv og enkel.