Image
Diesel tankbil
Image
Tankbil diesel

Lokal kompetanse

Hos Circle K tar vi kundeservice på alvor. For å betjene deg som bedriftskunde på beste mulig måte, har vi dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere i hele landet som kjenner sine lokalområder godt.

Bli firmakunde

Det er ikke bare våre stasjoner som er landsdekkende. Våre selgere er lokalisert i fra Stavanger i sør til Alta i nord, og betjener våre større bedrifter. I tillegg har vi en avdeling i Oslo som betjener alle de mindre bedriftene på telefon og epost. 

Image
Moderne stasjoner for moderne bedrifter

Vi har et nettverk av transportører i hele landet som leverer bulk i sine nærområder. Når du ringer oss vil du bli satt direkte over til din lokale transportør. I tillegg har vi flere terminaler og depoter spredt rundt i Norge. Disse forsyner stasjoner og kunder i hele Norge med drivstoff.

Vi er stolte av våre 3000 medarbeidere som jobber på våre stasjoner, tankanlegg og kontorer!

Image
Presse

Din pausedestinasjon

Vi i Circle K fokuserer på å levere kvalitetsprodukter når det gjelder drivstoff, vask av bilen, mat og drikke. Hos oss kan du få alt på ett sted!

Image
Bedriftskort

Lad bilen med firmakortet

Med firmakort med lading kan du og dine ansatte enkelt betale for elbillading både på jobben, hjemme og langs veien med.

Image
Hånd som holder pumpepistol og fyller drivstoff

De beste produktene for deg og bedriften

Vi ønsker at du skal få de beste alternativene når de handler hos oss. Vi jobber derfor kontinuerlig med å utvikle alle våre tilbud.