Image
Europe card
Image
Europe card

Bom- og fergebetaling gjort enkelt

Få en enklere jobbhverdag og lavere administrasjonskostnader med vår bom- og fergeløsning. Om du kjører i Norge eller Europa har vi løsninger som sparer deg for både tid og penger. Bestill via skjema nederst på siden

SkyttelPASS bombrikke
SkyttelPASS bombrikke dekker alle bomstasjoner i Norge i tillegg til Svinesundbroen.

SkyttelPASS fergekort
Hos oss kan du opprette en fergekonto som registreres på SlyttelPASS-brikken din. Da får du også et fergekort som kan brukes på de fergene som ikke tar SkyttelPASS. Enkelt og smart fordi du oppnår maksimal rabatt uten å binde opp kapital ved forhåndsbetaling. For oppdatert oversikt over hvilken løsning som gjelder for de ulike fergesambandene, se AutoPASSFerje.no

Bastøfergen
Bruker du Bastøfergen mellom Moss og Horten ofte, kan du få maksimal rabatt uten forhåndsinnbetaling. Biler som ikke er meldt inn får standard rabatt på 10 %.

Bombrikke som dekker Europa
Kjører du også utenfor Norge tilbyr vi EETS bombrikke (European Electronic Toll System) Den dekker de fleste bommer i Europa samt Storebælt og Øresund broen og samtlige bommer og ferger i Norge. Bombrikken kobles til Truck-/Routexkortet og kostnadene blir lagt til på drivstoffakturaen fra oss. Søk om EETS i vår selvbetjente kundeportal.

Bombrikkeløsningen gjelder for Truck-og Routexkort. Det må være én brikke og ett kort per bil. Man kan ikke bytte brikker mellom biler uten at det er registrert først.

Skjema for bom og ferge

Skjema for endring av kort

File

Skjema for bilbytte