Image
Europe card
Image
Europe card
Bom- og ferjeløsning

Circle K Bom- og ferjeløsning

Circle K tilbyr våre kunder en bom- og ferjeløsning. Én standard AutoPASS-brikke dekker alle bomstasjoner i Norge, samt Svinesundbroen. Bestillingsskjema finner du nederst på denne siden. For kunder som kjører utenfor Norge tilbyr vi EETS bombrikke (European Electronci Toll System) Den dekker de fleste bommer i Europa. Søknad om EETS boks finnes i vår kundeportal. Bombrikken kobles til Truck-/Routexkortet og kostnadene blir lagt til på drivstoffakturaen fra oss. Gjennom bruk av vår løsning reduseres bedriftens administrasjonskostnader.

Bombrikkeløsningen gjelder foreløpig kun Truck-og Routexkort
Per bil må det være én brikke og ett Truck- eller Routexkort. 

AutoPASS ferjekort – øvrige ferjer
Fra januar 2019 kom det en løsning for ferjebetaling. Skal man bruke vår løsning for dette må man bruke vår AutoPASS brikke. Vi oppretter en ferjekonto som registreres på AutoPASSbrikken og et ferjekort utstedes. Noen ferjer AutoPASS-brikke som betalingsmiddel. For de øvrige vil man måtte bruke AutoPASS ferjekort. Man slipper da å forhåndsbetale ferjekort og unngår kapitalbinding men oppnår likevel maksimal rabatt. Man må i så fall tegne seg på for denne løsningen i Circle K. Denne tjenesten har egne priser.


For oppdatert oversikt over hvilken løsning som gjelder ved det enkelte ferjesamband, se AutoPASSFerje.no

Bastøferja
Vi tilbyr også løsning for bruk av AutoPASS på Bastøferja (Moss-Horten).
De kundene som trafikkerer strekningen ofte og som ønsker maksimal rabatt, må melde inn spesielt for å oppnå full rabatt uten forhåndsinnbetaling. Denne tjenesten har egne priser.

Biler som ikke er meldt inn gis standardrabatt på 10 %.

Bruk skjemaene under for å melde inn kjøretøy.

Bestillingskjema bom/ferje

Online

Skjema for bilbytte

Vehicle change form

Autopass

Card Change
File