Image
Selvbetjening drivstoff mobil
Image
sjåfør med mobil

Selvbetjening gjort enkelt

Som firmakortkunde får du tilgang til vår online Kundeportal på PC og mobil. Det gir deg og din bedrift full kontroll over alle korttransaksjoner og kostnader knyttet til kjøretøy.

Ny bruker?

For å kunne bestille så må du ha en Circle K ID bruker. Dette er en e-postadresse som er knyttet opp mot våre digitale løsninger.

Logg inn i kundeportalen

Logg inn i med din Circle K ID. Circle K ID er en felles innloggingsplattform for Bulk fuel ordering og selskaper og digitale tjenester tilknyttet Alimentation Couche-Tard.

Dette kan du gjøre i kundeportalen

Bestille og blokkere kort
Den raskeste måten å bestille og sperre kort på.

Følg hvert kjøp
Spor enkelt transaksjoner foretatt på selskapet, dag for dag. Her kan du se liter/km, dato, mengde, pris og inntastet kilometerstand. Hvis sjåføren ikke registrerte kilometerstand, kan du registrere den i etterkant. 

Fakturaer
Full oversikt over alle fakturaene dine. Her kan du enkelt gå tilbake og se hvilke kjøp som har blitt gjort i tidligere fakturaperioder, samt laste ned fakturaene dine i PDF-format.

Statistikk
Under transaksjonsoversikten får du en oversikt over selskapets kjøp. Du kan hente ut data per individuelle kort, kortgruppe eller hele virksomheten, som du enkelt kan eksportere over til Excel.

Kortlister
Du får en god oversikt over alle selskapets kort, som du enkelt kan eksportere over til Excel.

Saldo
Forsiden viser informasjon om kredittgrense og tilgjengelig saldo.

Image
Sjåfør med mobil på stasjon

Administrer kortene på mobilen din

Logg inn på kundeportalen fra mobilen din og få full kontroll når du er på farten.

Her er hva du kan gjøre fra mobilen:

  • Sjekke saldo
  • Se de siste transaksjonene
  • Se de siste fakturaene
  • Sjekke status på kortene
  • Sperre og åpne kort
  • Finne hva din kredittgrense er 
  • Administrere PIN-koden din
Image
Firmakort

Bli firmakunde

Få full kontroll med vår selvbetjente kundeportal, en enklere jobbhverdag med raske bulkleveranser og Norges største stasjonsnettverk. Vi har kort som passer for de fleste bilparker og kjøretøy.

Image
Firmakort

Lad bilen med firmakortet

Nå kan du og dine ansatte betale for elbillading både på jobben, hjemme og langs veien med. Kortet kan også brukes til å betale for drivstoff, bilvask og andre produkter på våre stasjoner.

Image
Stasjon

Ditt perfekte stoppested

Vi har stor respekt for deg som jobber som yrkessjåfør. Derfor har vi utviklet et nettverk av stasjoner som skal gjøre hverdagen på veien så enkelt som mulig for deg.

Image
Alt på ett sted

Mobilbetaling

Med mobilbetaling fra Circle K gjør vi hverdagen enda enklere for bedriften og sjåførene. Det fysiske kortet erstattes med et digitalt kort som enkelt kan distribueres til sjåførene via mobil.