Image
Circle K
Image
Easy Visits Circle K

Alt på ett sted

Det er viktig for oss å gjøre det enkelt for deg som er på farten i en travel arbeidsdag - uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Vi i Circle K fokuserer på å levere kvalitetsprodukter, både når det gjelder drivstoff og vask av bilen, men også når det gjelder mat og drikke. Hos oss kan du få alt på ett sted - one stop shop!

  • Fersksmurte baguetter og wraps
  • Et stor utvalg hamburgere
  • Nylagde smoothies, shakes og juice
  • Nybrygget kaffe
  • Sitteområder - flere steder med salongområde
  • Toalett og gratis Wi-Fi
  • Norges største stasjonsnettverk

Spar tid og penger

Vi har samlet drivstoff, mat og drikke på ett sted, så nå kan du nøye deg med ett stopp. Du trenger ikke å kjøre lenger bort fra den planlagte ruten for å finne mat etter påfylling. Dette betyr at du både sparer tid og reduserer drivstofforbruket, noe som betyr lavere kostnader for bedriften din.

Nyt pausen på Circle K

På flere stasjoner har vi skapt et komfortabelt miljø der du kan slappe av og nyte en matbit eller en kopp kaffe - alltid med gratis WI-FI og muligheten til å lade den bærbare datamaskinen eller telefonen. Selvfølgelig er det også alltid tilgang til toalettet.

Nylaget mat og drikke

Som en del av vårt nye matkonsept tilbyr vi mat og drikke tilpasset alle tider i døgnet. Vi kan by på alt fra gode wraps til hamburgere, og du kan også finne både vegetarretter og glutenfrie produkter på våre stasjoner!

Truckers Home

For våre kunder som kjører langtransport har vi lagt ekstra til rette for gode hvilepauser. På flere av våre stasjoner får du tilgang til dusj, vaskemaskin og kameraovervåkede døgnhvileplasser. Er du medlem av NLF (Norges Lastebileierforbund) kan du i tillegg benytte deg av Truck Deal – opp til 25 % rabatt på en rekke sunnere matalternativer.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies
Image
Lokal kompetanse

Circle K Truckkort

Tungtransport krever gode kortløsninger! Truckkortet vårt gjør livet enklere for sjåfører og bedrifter. Få tilgang til Norges største nettverk av stasjoner med høyhastighetspumper, variert mattilbud og behagelige pauseområder.

Image
Firmakort

Våre firmakort

Circle K Firmakort gir deg mange fordeler som bidrar til å holde transportkostnadene nede. Få full kontroll med vår selvbetjente kundeportal, en enklere jobbhverdag og gode rabatter. Kortet passer for små og store bedrifte med biler under 3,5 tonn.

Image
Firmakort

Betal for elbillading med firmakort

Nå kan du bruke Circle K Firmakort til å betale for hurtiglading på Circle K og IONITY sine ladere på våre stasjoner. Vi gjør overgangen til elektrisk bilpark enklere for alle bedrifter.

Image
Fiskeburger

Burger for enhver smak

Som et ledd i vårt løfte om å tilby kundene sunne matalternativer, selger vi nå både vegetar-, kylling- og fiskeburgere ved våre stasjoner.

Image
Kaffe

Kaffe

Vi i Circle K elsker kaffe. Vi sier det som det er – vi legger sjela og vår stolthet i å sikre deg varm drikke gjennom varme og kalde, tørre og våte dager.

Image
Grillpølse

Pølser

Ventepølse eller middagspølse? Uansett type har de alle én ting felles - de er laget av norske råvarer og serveres med ferske lomper eller pølsebrød.