Image
Lastebil pause drivstoff mat
Image
Lastebil drivstoff pause mat
Alt på ett sted

Alt på ett sted

Det er viktig for oss å gjøre det enkelt for deg som er på farten i en travel arbeidsdag - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Derfor fokuserer vi på å levere kvalitetsprodukter, både når det gjelder drivstoff og vask av bilen, men også når det gjelder mat og drikke. Hos oss kan du få alt på ett sted!
  • Fersksmurte baguetter og wraps
  • Et stor utvalg hamburgere
  • Nylagde smoothies, shakes og juice
  • Nybrygget kaffe
  • Sitteområder - flere steder med salongområde
  • Toalett og gratis Wi-Fi
  • Norges største stasjonsnettverk

Spar tid og penger

Vi har samlet drivstoff, mat og drikke på ett sted, så nå kan du nøye deg med ett stopp. Du trenger ikke å kjøre lenger bort fra den planlagte ruten for å finne mat etter påfylling. Dette betyr at du både sparer tid og reduserer drivstofforbruket, noe som betyr lavere kostnader for bedriften din.

Nyt pausen på Circle K

På flere stasjoner har vi skapt et komfortabelt miljø der du kan slappe av og nyte en matbit eller en kopp kaffe - alltid med gratis WI-FI og muligheten til å lade den bærbare datamaskinen eller telefonen. Selvfølgelig er det også alltid tilgang til toalettet.

Nylaget mat og drikke

Som en del av vårt nye matkonsept, tilbyr vi nylaget mat og drikke tilpasset alle tider på dagen.

Truckers Home

For våre kunder som kjører langtransport har vi lagt ekstra til rette for gode hvilepauser. På flere av våre stasjoner får du tilgang til dusk, vaskemaskin og kameraovervåkede døgnhvileplasser. Er du medlem av NLF (Norges Lastebileierforbund) kan du i tillegg benytte deg av Truck Deal – opp til 25 % rabatt på en rekke sunnere matalternativer.

Image
Lokal kompetanse

Circle K Truckkort

Tungtransport krever gode kortløsninger! Truckkortet vårt gjør livet enklere for sjåfører og bedrifter. Få tilgang til Norges største nettverk av stasjoner med høyhastighetspumper, variert mattilbud og behagelige pauseområder.

Image
Firmakort

Firmakort

Circle K Firmakort gir deg mange fordeler som bidrar til å holde transportkostnadene nede. Få full kontroll med vår selvbetjente kundeportal, en enklere jobbhverdag og gode rabatter. Kortet passer for små og store bedrifte med biler under 3,5 tonn.

Image
Firmakort

Betal for elbillading med firmakort

Nå kan du bruke Circle K Firmakort til å betale for hurtiglading på Circle K og IONITY sine ladere på våre stasjoner. Vi gjør overgangen til elektrisk bilpark enklere for bedriftene og har et komplett ladetilbud tilpasset din bedrift.