Image
Bensin
Image
Drivstoff
milesPLUS® 95

milesPLUS® 95 – VÅR PREMIUM BENSIN

Vi tilbyr milesPLUS® 95 på mer enn 40 stasjoner over hele landet.

milesPLUS® 95 er utviklet for å forbedre ytelsen i motoren og for å gi bilen mer kraft og akselerasjon.

milesPLUS® 95 inneholder et forbedret additiv med en høyere dosering enn miles. Blant annet vil en større mengde friksjonsreduserende komponenter redusere friksjonen i motorens bevegelige deler og hjelpe motoren med å jobbe enda mer effektivt. Kombinert med korrosjonsbeskyttelse får motoren bedre vern mot rust og slitasje.

Bruker du milesPLUS® 95 regelmessig vil motoren på bilen din få en bedre drivstofforbrenning med mindre friksjon, samt raskere respons ved gasspådrag. Samtidig reduserer du drivstofforbruket, og utslippene minsker.

Også i milesPLUS® 95 har vi tilsatt inntil 5 prosent bioetanol basert på fornybare råvarer. Om lag halvparten av all den bioetanolen som tilsettes er produsert av cellulose, og kommer fra Borregård i Sarpsborg. Dette er såkalt avansert biodrivstoff som reduserer CO2-utslippene med over 80 prosent sammenlignet med fossil bensin. I tillegg til bioetanol fra Borregård bruker vi også bioetanol fra råstoffer som sukker, mais og korn. Dette er såkalt konvensjonelt drivstoff som reduserer CO2-utslippene med 50-70% prosent, avhengig av råstoff og produksjonsmetode.

Alle bensinbiler er godkjent for å bruke bensin tilsatt inntil 5 prosent bioetanol.

FORDELER VED BRUK AV milesPLUS® 95

FUNKSJON FORDEL FOR DEG
Ekstra rengjørende Høyere inndoseringen av rengjørende komponenter motvirker avleiringer i drivstoffsystemet. Dette gir enklere oppstart av motoren. Detergentene holder også ventilene, innsprøytingsdysene, forbrenningskammeret og ikke minst forgasseren fritt for avleiringer. Forbrenningen blir da mer effektiv og man får utnyttet energien i drivstoffet optimalt.
Rust- og korrosjonsbeskyttelse Det finnes mange ulike metalldeler i drivstoffsystemet som drivstoffet kan komme i kontakt med. Det er derfor viktig å beskytte disse metalldelene mot korrosjon. Med milesPLUS® 95 får du en høyere mengde korrosjonsbeskyttelse som forsterker effekten slik at man minimerer risikoen for korrosjon i drivstoffsystemet. Korrosjonsbeskyttelsen har effekt både når bilen er i bruk og når den står i ro.
Friksjonsreduserende

En høyere andel additiv i milesPLUS® 95 sørger for bedre friksjonsreduserende egenskaper. Ved gasspådrag bidrar redusert friksjon til at mer kraft går til motoren istedenfor å overvinne høyere friksjon. Dette, sammen med de ekstra rengjørende egenskapene, bidrar til å gi motoren din mer kraft og akselerasjon.

Mindre CO2-utslipp med lavere forbruk og biodrivstoff Du kan fylle bensin som før, og bidra til at ditt klimaavtrykk fra bensin blir litt mindre.

 

Datablad

Her finner du produktteknisk datablad

Sikkerhetsdatablader

Her finner du våre sikkerhetsdatablader