Image
Salgsmedarbeider
Image
Salgsmedarbeider

Vårt talentprogram

Circle K gjør ledere av unge talenter!

Har du ambisjoner om å bli leder? Mange av de som i dag leder våre stasjoner, har deltatt i Circle K sitt eget talentprogram. I løpet av to år lærer talentene alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske oppgaver som skal gjennomføres på arbeidsplassen.

Image
Talentprogram

Hele 90 prosent av de  som har fullført Circle K Norge sitt toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Talentprogrammet startet i 2004 og er fortsatt attraktiv utdanning for ambisiøse medarbeidere i Circle K.

Image
Reiseplanlegger

Prisbelønt arbeidsgiver

I 2020 ble vi hedret med gull i Magnet Awards for sitt kommunikasjonsarbeid rettet mot ansatte og jobbsøkere. Circle K Norge vant gull i kategorien "Årets helhetlige employer branding"

Image
Livet på servicekontoret

Om oss

Vi jobber hardt for at kundens besøk skal oppleves så effektive og hyggelige som mulig. Derfor investerer vi i våre ansatte, og gir dem muligheter til å utvikle seg sammen med oss.

Image
Bedre fremtid

Bærekraft

Med over 2.000 stasjoner i Europa vil enhver liten endring gjøre store utslag, og til syvende og sist vil det være lettere for deg – som kunde - å ta mer bærekraftige valg.