Image
Ullevaal
Image
Ullevaal

Storsatsing på Ullevaal-lading

Vi har åpnet åtte nye hurtigladeplasser på Ullevaal Stadion i Oslo.

– Vi har sikret oss kremplassering i hovedstaden. Laderne står godt synlig foran nasjonalanlegget i fotball, og vil betjene både lokalområdet og gjennomfartstrafikk på Ring 3, forteller Joachim Hartmann, kategorileder for lading i Circle K Norge.

De åtte ladeplassene fordeler seg på fire ladestasjoner av typen HYC 300 kW, og er satt opp i samarbeid med Ullevaal Stadion og parkeringsselskapet Aimo Park.

En ladedestinasjon i Oslo

– Det er en stor glede å ønske Circle K velkommen til Aimo hub, vår mobilitetssatsing på Ullevaal Stadion. Med Circle K på plass styrker vi posisjonen som ladedestinasjon i Oslo. Kapasiteten er uten sidestykke i mils omkrets, sier John Lien, administrerende direktør i Aimo Park Norway.

Han forteller at Aimo hub Ullevaal Stadion handler om mye mer enn bare parkering. 

– Ingen parkerer bare for å parkere. Derfor satser vi på smarte og innovative mobilitetsløsninger og tilleggstjenester som inkluderer alt fra lading og bilpleie, til bil- og sykkeldeling, pakkeboks og kort vei til kollektivtilbudet, sier Lien.

Vil være der kundene er

Selv om de fleste Circle K-ladere står i tilknytning til selskapets stasjoner, forteller Joachim Hartmann at det er naturlig å bygge ut ladenettverket der hvor kundene ferdes.

– Det er mye trafikk på Store Ringvei. I tillegg er det mange som besøker kjøpesenteret Ullevaal AMFI, Fotballarenaen, Thon-hotellet, spisestedene og kurs- og konferansesenteret. Da muligheten til å etablere oss her dukket opp, slo vi raskt til, sier han. 

Aimo hub Ullevaal Stadion har tilgang fra begge retninger av Ring 3. Parkeringshuset har 600 parkeringsplasser med 1 time gratis parkering, og inneholder også Nord-Europas største innendørsladeanlegg for Tesla.

I tillegg til parkeringsplassene innendørs er det gode parkeringsforhold utendørs.