Image
Turistinformasjonen
Image
Turistinformasjonen

Ny podkast! Turistinformasjonen

Lurer du på hva du skal finne på i sommer? Her er podkasten som gir deg de beste alternativene til Norges mest kjente og overfylte reisemål!

Mange har lagt årets sommerferie til vårt eget langstrakte land, og med det oppstår det også noen utfordringer. For hva gjør man om man er litt for sent ute med å bestille billetter til barnas favorittpark? Når det rapporteres om køgåing opp Galdhøpiggen, campingplassene i Lofoten er fulle og hvert eneste tre i Oslomarka er okkupert av en hengekøye?

I podkasten Turistinformasjonen har vi snakket med lokalkjente Circle K-ansatte over hele landet, og samlet de beste skjulte ferieperlene fra hele landet.  

Gjennom 8 episoder gir vi deg de fineste strendene hvor vi ikke må sloss for kvadratmeterne, de beste toppturene hvor vi ikke må gå i kø, tipsene til hva du bare må få deg om Nord-Norge som står på ferieprogrammet, og mye mer!

Programledere er Marthe Sveberg (kjent fra TV 2 og NRK) og Norgesentusiast Vetle Andersen.

Last ned Turistinformasjonen på iTunes eller Spotify

Image
Lokale perler

Lokale perler

Våre stasjonsansatte viser deg hvor du finner de beste toppturene, badeperlene, fornøyelsesparkene, teltplassene, lokale butikkene og mye mer.
Snakk med oss i sommer, - vi er lokalkjente over hele Norge!

Image
Reiseplanlegger

Reiseplanlegger

Norgesferie med elbil i sommer?
Ikke ha ladeangst! I vår reiseplanlegger finner du enkelt vårt ladenettverk på din reiserute. I tillegg kan du få tips fra våre ansatte om lokale perler ikke alle vet om.

Image
Stempeljakten

Stempeljakten

Bli med på den store Stempeljakten!
Stempeljakten gjør Norgesferien mye mer spennende! Hele familien kan være med på sin egen mobil og sammen jakte på Circle K stasjoner og vinne premier gjennom hele sommeren!