Image
koppen 2021
Image
Koppen 2021
Avtalen

Koppen og Avtalen

Hvert år fyller kundene våre kaffe omlag 23 millioner ganger hos oss. Vi har veldig mange lojale kaffekunder, det stiller krav til oss om god kaffe og innbydende kaffemaskiner. Vi vet at nordmenn er glad i kaffe, kun finnene drikker mer enn oss. Kaffe er en del av vår kultur, vi drikker i snitt mer enn 160 liter hver i løpet av et år.

Den første utgaven av Koppen hadde sin prelansering i 2003, den gang for våre Gullkunder. Dette ble en suksess, og siden 2004 har Koppen vært et trofast reisefølge for alle våre kunder. Vi kaller Koppen Norges mest populære reisefølge. Mange er engasjert i Koppen hos Circle K, og vi er stolte over at den har vært elsket, hatet og utskjelt i så mange år.

Nå er det på tide å sikre varm drikke ut 2021. Du kan velge mellom å kjøpe ny kopp, eller kjøpe ny avtale og gjenbruke din gamle Circle K-brandede kopp.

Har du koppen fra før - kan du bruke den igjen!

Gjennom mange år med Koppen og millioner med kaffepauser har vi sammen spart store mengder engangskopper. Vi vet at mange har flere utgaver av Koppen fra tidligere år, og disse gjenbrukes i mange sammenhenger: hjemme, i båten, i campingvogna, i verkstedet, på tur eller på sidelinja på en fotballtrening. Det er bra!

Nå ønsker vi at flere skal gjenbruke Koppen i bilen. Derfor gjør vi det nå enda enklere for deg å velge gjenbruk, det gjør du ved å fornye Avtalen på Koppen du allerede har! Det betyr at du kjøper oblat og gummibånd for 2021, begge får du hjelp av oss til å feste på koppen du vil bruke.

Med Avtalen kan du forsyne deg ubegrenset med varm drikke ut året 2021. Du finner Koppen og Avtalen vår på våre Circle K-stasjoner over hele landet.

Ny Kopp - Standard eller Premium?
Og ønsker du å kjøpe ny kopp i årets farger er du velkommen til det. Koppen 2021 kan kjøpes på alle våre stasjoner, og du kan velge mellom to typer av Koppen i årets nye farger, Premium Koppen og Standard Koppen. Uansett hvilken Kopp du velger kan du nyte ubegrenset med varm drikke gjennom hele 2021.

Premium Koppen har det vi kaller thermo-effekt som gjør at kaffen holder seg varm lenge – perfekt for deg som er på langtur eller liker å drikke kaffen over tid. Koppen er også litt større slik at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Standard Koppen passer godt for kortere turer og du velger liten kaffe fra våre maskiner.

Husk å ta med Koppen din ved fornyelse av Avtalen dersom du ønsker å gjenbruke Koppen din. Vi benytter standard oblat på Standard Koppen og premium oblat på Premium Koppen. 

Image
Koppene

Gratis etter 1000 liter
Bli medlem i Circle K EXTRA. Da spanderer vi automatisk ny Standardavtale (gummibånd og oblat) eller ny Standard Kopp med Avtale når du har fylt over 1000 liter drivstoff i løpet av 12 måneder. Har du Circle K Mastercard får du samme tilbudet etter 800 liter. Bedre kan det ikke bli!

Vi deler fortløpende ut Avtale på Standard Koppen gjennom året vi er inne i etter hvert som man kvalifiserer seg. Avtalen hentes på valgfri Circle K. Ta med kortet du har registrert i EXTRA når du henter avtalen. Skulle du heller ønsker deg Premium koppen, betaler du et mellomlegg på 150 kroner.

For at vi skal kunne spandere Koppen eller Avtalen på deg, må vi ha din tillatelse til å kommunisere med deg. Dette kan du oppdaterer inne på din EXTRA-profil

Har du gitt oss lov til å kommunisere med deg, sender vi SMS og epost når tiden er inne for å få 2021-Koppen. Du kan også se om du har opptjent Koppen i appen eller ved å spørre våre stasjonsansatte.

Image
Koppen

Koppens historie

Koppen har vært regnet som Norges mest populære reisefølge. Mange er sterkt engasjert i koppen til Circle K, - den har vært både elsket, hatet og utskjelt i nærmere 20 år.