Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Mobilapplikasjon

Circle K sin applikasjon for kjøretøyeiere gir deg veibeskrivelser til landets bensinstasjoner, trafikkvarsler og mer. Applikasjonen er et nyttig verktøy for deg som bileier.

VIKTIG INFORMASJON TIL DEG SOM BRUKER KJØREBOKEN
Appen vil snart få et helt nytt utseende og oppdatert innhold. Oppdateringen vil først bli gjort for iOS, og senere for Android. For de av dere som bruker kjøreboken, er det viktig å vite at dine lagrede reiser i loggen vil forsvinne når du oppdaterer appen til den nye versjonen. Derfor er det veldig viktig at du eksporterer og lager dine reise før du oppdaterer.

 

Hovedfunksjoner:

1. Veibeskrivelse til både Circle K og andre bensinstasjoner. Informasjon om stasjonenes fasiliteter og veibeskrivelse til din nærmeste bensinstasjon.

2. Kjørebok for deg som bruker bilen i jobbsammenheng.

3. EXTRA Club: Registrer deg med bankkortet ditt, og du kan logge deg inn og få en oversikt over dine tilbud, rabatter og kjøp.

4. Circle K MasterCard, du kan logge deg inn og få en oversikt over kjøp.


Circle K sin kjøreapplikasjon er et nyttig verktøy i din bilhverdag.

Lukk

Endre språk