Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Circle K EXTRA Club

Få fordeler og rabatter hos Circle K.

Registrer ditt eget kort 
Bruk valgfritt betalingskort som EXTRA Club-kort. Alle tilbud og fordeler tildeles automatisk ved bruk. Med Circle K Mastercard er alle EXTRA Club-fordelene inkludert.

Fordeler til gode kunder
Det skal alltid lønne seg å være med i Circle K EXTRA Club. Du får rabatt på drivstoff og fordeler på mange varer på Circle K.

Hold deg oppdatert
Se opptjente fordeler: status i eposter, logg inn i EXTRA Club-kontoen eller på kvitteringen. Personalet i kassen er alltid oppdatert..

Gira på lappen

NY SJÅFØR i EXTRA Club

I løpet av året skal vi sponse førerkortet for 4 ferske sjåfører og dekke inntil 30.000 kroner av kostnadene knyttet til å ta førerkort for bil.

2017_06_02_EXTRA_CLUB_web_256x163

Fordeler og rabatter i EXTRA Club

Når du har registrert ditt bankkort eller Circle K-kort i EXTRA Club, kan du glede deg over alle fordelene i EXTRA Club.

2016_05_02_EXTRA_CK_MC_250x157px

Circle K MasterCard

Vårt aller beste kort gir deg rabatt, bonus og mye mer. Med Circle K MasterCard får du også en komplett reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse.

Lukk

Endre språk