Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

miles® - bedre drivstoff til samme pris

I Circle K har vi som mål å levere bransjens beste og mest energieffektive bensin og diesel. Derfor har vi utviklet miles® drivstoff. miles® drivstoff reduserer ditt drivstofforbruk, og bidrar til å redusere effekttap i din motor.

Drivstoff
Reduksjon i drivstofforbruk ved bruk av miles er testet iht norske/europeiske-standarder, utført av tredjepart, og sammenlignet med Circle K drivstoff tilsatt vårt tidligere additiv. Reduksjon i drivstofforbruk kan variere med motor, sjåførens kjørestil og de generelle kjøreforholdene. Besparelsen i øre per liter er beregnet med utgangspunkt i en bensinpris på 15 kr/l og en dieselpris på 14 kr/l.


Lavere drivstofforbruk
Reduksjonen i drivstofforbruk ved bruk av miles® drivstoff kommer av at vi har
tilsatt nye og moderne additiver med ekstra rengjørende egenskaper i både miles® bensin og miles® diesel. I miles® bensin har vi i dessuten tilsatt et friksjonsreduserende stoff. Den totale effekten av additivene i miles® bensin gjør at man kan spare inntil 2,7 % bensin ved bruk av miles® sammenlignet med vår tidligere bensin. Dersom du fyller miles® diesel vil du kunne redusere ditt drivstoffbruk med inntil 1 % i forhold til vår tidligere diesel. Lavere drivstofforbruk medfører automatisk at du bruker mindre penger på drivstoff. Her på circlek.no kan du selv regne ut hvor mye du sparer ved å fylle miles®.  

2014_09_673x200_additiver

 

Lavere CO2 -utslipp
Det å kjøre lenger til samme pris har ikke bare betydning for hvor mye penger du bruker på drivstoff. Også miljøet har godt av dette. Hvis ditt drivstofforbruk reduseres med 2,7 %, vil det også slippes ut 2,7 % mindre CO2.

Rengjøring og beskyttelse av motoren
Motorens bevegelige deler arbeider ved høy hastighet, høyt trykk og ekstrem varme. Uten den rette beskyttelsen, vil dette etter hvert tære på motorens effektivitet og ytelse. Additivene i miles® drivstoff gir ekstra beskyttelse mot slitasje i særlig utsatte områder.
Avleiringer i systemene for drivstofftilførsel kan forringe motorens ytelse radikalt. miles® additiver fjerner disse avleiringene. Dette forbedrer forbrenningen av drivstoffet i motoren og gir bedre startegenskaper.

 

2014_09_miles_673x300

Lukk

Endre språk

Open VA