Image
Pølser
Image
Pølser
Pølser

Pølser

Vi tør å påstå at Circle K kan pølser da vi serverer veldig mange av disse hver dag hele året. Fra vår bestselger wienerpølse til Ekte Håndverks pølser som er så tett på hjemmelaget som du kommer. Her er det brukt førsteklasses norske kjøttråvarer, grovkvernet og tilberedt slik at smaken kommer til sin rett.

Vi har pølser i ulike størrelser og smaksretninger, alltid servert med godt brød eller lompe. Vil du ha litt ekstra er det alltid plass til pølsegarnityr som sprøstekt løk, rekesalat eller noe annet som frister. 

Image
Cheddar & Jalapêno

Cheddar & Jalapêno

Dette er en grov kjøttrik pølse med Jalapêno og ekte Cheddar. Dette er en viden kjent kombinasjon som blir elsket av mange. Dette er pølsa som har opparbeidet seg trofaste tilhengere.

Image
Ostepølse

Ostepølse

Dette er vår bestselger. En skikkelig ostepølse med Cheddar og Kongsgård ost. En saftig og god pølse basert på norske råvarer. Gjør som de fleste, ta en med bacon rundt eller gå for den litt større som har blitt meget populær blant våre kunder.

Image
Ekte håndverk

Ekte håndverk original

Dette er skikkelige kvalitetspølser med grovkvernet kjøtt og virkelige gode smaker. Er krydret med bl.a. paprika, chili, persille og koriander.

Image
Wienerpølse

Wienerpølse

Denne klassikeren holder koken ! Wienerpølsa er komponert for kjennere. Utsøkte råvarer, bøkerøkt og Leiv Vidars krydderblanding.

Image
Grillpølse

Grillpølse

Grillpølse er en av våre favoritter, en pølse som både liten og stor er glad i.