Image
Pølser
Image
Pølse
Pølser

Pølser

Ventepølse, middagspølse eller rett og slett bare en pølse? Hos oss finner du pølser laget av norske råvarer for enhver anledning! Alle pølsene våre serveres med ferske lomper eller pølsebrød som også kan også fås glutenfritt om det er ønskelig.

I tillegg til at vi i Cicle K har fokus på kvalitetskjøtt, serverer vi også våre pølser med en utrolig god kombinasjon av tilbehør. Er du glad i bacon, eller er du tilhenger av cheddar? Vi har flere pølser med saftig bacon surret rundt, og varianter med enten cheddar eller en smakfull krydderblanding av paprika, chili, persille og koriander. Her er det bare fantasien som setter grenser, og vi er sikker på at vi har en variant som passer dine ønsker perfekt!

Image
Ostepølse

Ostepølse

En smakfull og god ostepølse med Cheddar og Kongsgård ost. Denne pølsen er basert på norske råvarer, og har smakfult bacon surret rundt seg.

Image
Wiener

Wienerpølse

Denne klassikeren holder koken ! Wienerpølsa er komponert for kjennere. Utsøkte råvarer, bøkerøkt og Leiv Vidars krydderblanding.

Image
Cheddar Jalapeno

Cheddar & Jalapêno

Dette er en grov kjøttrik håndverk pølse med Jalapêno og ekte Cheddar. Dette er en viden kjent kombinasjon som blir elsket av mange.

Image
Ekte håndverk

Ekte Håndverk Original

Dette er skikkelige kvalitetspølser med grovkvernet kjøtt og virkelige gode smaker. Er krydret med bl.a. paprika, chili, persille og koriander.

Image
Grillpølse

Grillpølse

Enkelt og greit! Grillpølse er en av våre favoritter, en pølse som både liten og stor er glad i. Topp den med ketchup eller sennep, og nyt!