Image
Pølser
Image
Pølse
Pølser

Pølser

Ventepølse, middagspølse eller rett og slett bare en pølse? Hos oss finner du pølser for enhver anledning!

Uansett type pølse, har de alle én ting felles - de er laget av norske råvarer og serveres med ferske lomper, eller pølsebrød om du vil. Enten du liker den enkle klassikeren eller ønsker en mer spennende variant, har vi både smaken og størrelsen som passer deg. Så lenge du liker pølser, selvfølgelig. Vel bekomme!

Image
Ekte håndverk

Ekte Håndverk Original

Dette er skikkelige kvalitetspølser med grovkvernet kjøtt og virkelige gode smaker. Er krydret med bl.a. paprika, chili, persille og koriander.

Image
Cheddar Jalapeno

Ekte Håndverk Cheddar & Jalapêno

Dette er en grov kjøttrik pølse med Jalapêno og ekte Cheddar. Dette er en viden kjent kombinasjon som blir elsket av mange. Dette er pølsen som har opparbeidet seg trofaste tilhengere.

Image
Ostepølse

Ostepølse

Dette er vår bestselger. En skikkelig ostepølse med Cheddar og Kongsgård ost. En saftig og god pølse basert på norske råvarer. Gjør som de fleste, ta en med bacon rundt eller gå for den litt større som har blitt meget populær blant våre kunder.

Image
Wiener

Wienerpølse

Denne klassikeren holder koken ! Wienerpølsa er komponert for kjennere. Utsøkte råvarer, bøkerøkt og Leiv Vidars krydderblanding.

Image
Grillpølse

Grillpølse

Grillpølse er en av våre favoritter, en pølse som både liten og stor er glad i.