Image
Julelotteri
Image
Julelotteri
Julelotteri

Fyll miles drivstoff i desember og vinn flotte premier i vårt julelotteri!

Dagsvinnere: 1-24. desember
Hver dag i desember og frem til julaften har du som EXTRA-kunde vinnermuligheter dersom du fyller miles drivstoff på Circle K med ditt registrerte EXTRA-kort. Vi trekker en vinner av gavekort fra Circle K til en verdi av 1000 kroner. Gavekortet kan benyttes på alt fra drivstoff og bilvask til mat og drikke. Gavekortet kan ikke benyttes til kjøp av andre gavekort, tipping og andre pengespill. Vinneren trekkes på bakgrunn av drivstoffkjøp den aktuelle dagen og vil bli kontaktet dagen etter.

Hovedvinner: 1-31. desember:
For den aller heldigste har vi en flott hovedpremie som trekkes på nyttårsaften – ett års forbruk av miles drivstoff til en verdi av 15.000 kroner. Denne premien trekkes blant alle EXTRA-kunder som har handlet miles drivstoff med kort registrert i Circle K EXTRA i hele desember. Vinneren trekkes 31. desember og vil bli kontaktet første virkedag etter nyttår.

Trekningen:
Vinnere vil bli trukket automatisk og maskinelt blant alle EXTRA-kunder med registrert kjøp av miles drivstoff gjort med et betalingskort registrert i Circle K EXTRA i en definert periode.

Vinnere vil bli kontaktet:
Vi forutsetter at gyldig mobilnummer og epost-adresse er registrert. Om vi ikke får kontakt med vinneren innen rimelig tid, vil premien gå til nestemann på listen.

Alle fyllinger av miles drivstoff:
Du er med i trekningen, uavhengig av om du fyller drivstoff på en av våre betjente stasjoner, eller ved en av våre automater. Du er med i trekningen uavhengig av volum. (Antall liter)

Gavekort fra Circle K:
Vinnere vil motta ett elektronisk gavekort fra Circle K. Gavekortet vil bli sendt fysisk per post med sporing og forutsetter at vinner registrerer mottak av gavekortet med signatur. Gavekortet kan benyttes til kjøp av varer på alle betjente Circle K stasjoner. Gavekortet kan ikke benyttes ved kjøp av spill, tipping og til kjøp av andre gavekort. Du behøver ikke handle for hele beløpet på en gang. Kortet er gyldig i 2 år fra aktivering. Tilgodebeløp i kortet kan ikke innløses i kontanter. Gavekortet kan kun benyttes i kassen på våre betjente stasjoner, ikke ved våre ubetjente automater.

Les mer om våre gavekort

Vi ønsker alle en god desember måned og lykke til!

Image
extra

Bli medlem i Circle K EXTRA

Det skal alltid lønne seg å være med i Circle K EXTRA. Du får medlemsrabatt på drivstoff og faste fordeler på mange varer på Circle K. I tillegg til spesielle tilbud basert på hva du kjøper hos oss og i kampanjer.