Image
Livet på servicekontoret
Image
Livet på servicekontoret

Jobb på servicekontoret

På servicekontoret jobber vi for å støtte hele vårt stasjonsnettverk med ett formål: Å gjøre livet enklere for våre kunder.

Vi har tallrike karrieremuligheter for å ivareta din profesjonelle utvikling og suksess. I vårt globale miljø får du anledning til å jobbe med kompetente, velutdannede og ambisiøse kolleger over hele verden, innenfor et bredt spekter av fagområder.

Som medarbeider i Circle K har du muligheten til å utvikle deg innenfor ditt eget fagområde, og du får gode påvirkningsmuligheter helt fra starten av. 

Vi har karrieremuligheter innenfor markedsføring, kommunikasjon, produkt og tjenesteutvikling, HR, salg, ledelse, logistikk, finans, strategisk planlegging, drift, eiendomsutvikling anleggsledelse og mye mer. 

Image
Elbillading

Om oss

Vi jobber hardt for at kundens besøk skal oppleves så effektive og hyggelige som mulig. Derfor investerer vi i våre ansatte, og gir dem muligheter til å utvikle seg sammen med oss.

Image
Bedre fremtid

Bærekraftig fremtid

Med over 2.000 stasjoner i Europa vil enhver liten endring gjøre store utslag, og til syvende og sist vil det være lettere for deg – som kunde - å ta mer bærekraftige valg.

Image
Helen

Ledige stillinger

Vi har karrieremuligheter innenfor markedsføring, kommunikasjon, HR, salg, finans, strategisk planlegging og anleggsledelse. Les mer om våre ledige stillinger.