E6 til Trondheim - kombiner lading med opplevelser

E6 til Trondheim - kombiner lading med opplevelser

Om du skal på roadtrip mot Trondheim er sjansen stor for at du vil kjøre langs E6 på veien nordover. Enten du vil komme deg raskest mulig frem, eller gjøre turen over flere dager kan det være greit å ha en oversikt over hvilke lademuligheter du har på veien. Som en bonus har vi samlet våre favorittdestinasjoner for opplevelser som passer for både store og små. 

Husk at du enkelt kan finne en oversikt over alle våre ladestasjoner i vårt ladekart.

Vi starter ved grensen…. 

Vår roadtrip starter allerede på grensen mellom Sverige og Norge, og med smågodt og brus i baksetet venter første ladepause i det vi ankommer Sarpsborg og Circle K Alvim. Om det frister med en dukkert stiller østfoldingene med sitt helt eget Superland - et badeland med både sklier, strømkanal og vanngardin.  

På veien videre kan du lade på følgende stasjoner: 

Shopping og frydefulle attraksjoner

Tømmerrenna på Tusenfryd

 

Et stopp i Vestby gir muligheter for både shopping og fornøyelser. På Oslo Fashion Outlet finner du nemlig en rekke kjente merkevarer – til outletpris. Om ikke shopping står øverst på listen kan man prøve seg på både berg-og dalbaner, tømmerrenne og spaceshot i fornøyelsesparken Tusenfryd. Videre vil et stopp i hovedstaden kanskje være fristende, enten det er for å oppleve det nye Munch-museet, nyte en lunsj på Aker Brygge eller teste en av de mange badstuene som har dukket opp langs Oslo-fjorden.  

På veien videre kan du lade på følgende stasjoner:  

I zipline mellom tretoppene 

Kun 13 minutter fra Circle K Berger finner du klatreparken Høyt og Lavt. Sving deg gjennom 22 aktivitetsløyper og 41 zipliner som garantert får det til å kile i magen. Her kan man også klatre til toppen av en 23 meter høy stokk, for så å kaste seg ut i fritt fall - som i et svalestup. Ønsker du en opplevelse av det litt mer dyriske kan en tur til Tangen Dyrepark være tingen. I parken møter du alt fra eksotiske zebraer og slanger til rødrev og gris. De ærverdige Domkirkeruinene på Hamar er også verdt et stopp. Domkirken ble påstartet allerede på 1100-tallet, og med sin karakteristiske profil på midtskipets sørvegg har kirken blitt et symbol hele byen er stolt av.

På veien videre kan du lade på følgende stasjoner: 

I Prøysens fotspor

 

 

Visste du at verdens høyeste trebygning ligger i Brumundal? Wood Hotel er ikke bare unikt, men også et perfekt sted for en overnatting. Kanskje vil du kombinere det med et besøk til Teskjekjerringa og Snekker Andersen? I så fall kan vi anbefale en tur innom Prøysenhuset, med både butikk, utstillinger, aktivitetsrom og det nyeste tilskuddet «Den vesle bygda» - kulissene fra filmsuksessen med samme navn. En tur innom Hunderfossen vil også glede store og små, med både Eventyrslott og spinnville Il Tempo Extra Gigante.  

På veien videre kan du lade på følgende stasjoner:

Kjenn naturens krefter

Rafting i Sjoa

Det er også mye natur å oppleve langs veien, og hva med å kaste seg ut i det våte element med rafting i Sjoa? Av andre aktiviteter det kan være verdt å nevne finnes både brupendling, grottetur og den populære aktiviteten juving. Av de litt roligere aktivitetene som kan nevnes finnes mulighetene for å spotte en Moskus eller to i det man passerer Dovrefjell. Man kan også ta seg en liten fjelltur - og hva er vel bedre enn å kombinere frisk luft med muligheten for å nyte utsikten mot mektige Snøhetta. Om man derimot ikke har fått nok av aktiviteter kan en tur innom Oppdal skisenter anbefales, uansett om det er skisesong eller ikke. Oppdal skisenter er et av Norges største alpine områder, men også så mye mer - i sommersesongen kan gondolen ta deg til toppen av Skjørstadhovden - et fantastisk utgangspunkt for både fot- og sykkelturer.

På veien videre kan du lade på følgende stasjoner: 

Ved reisens slutt - velkommen til Trondheim

Nidarosdomen i Trondheim

Med Trondheim i sikte kan bilen parkeres og byen utforskes på bena. Et stopp innom Nidarosdomen er obligatorisk, og musikkelskeren vil kunne boltre seg i norsk pophistorie på Rockheim.  

Kanskje frister en tur til Havet kulturarena eller vitenskapelig lek på Vitensenteret? Uansett hva du gjør og hvor du velger å stoppe ønsker vi i Circle K deg en trygg kjøreopplevelse langs E6. God tur! 

Husk at du kan planlegge hele reisen i vår reiseplanlegger her.

 

Relaterte nyheter

Les alle nyheter
4 faktorer som påvirker elbilens ladehastighet

4 faktorer som påvirker elbilens ladehastighet

Jan Terje Normann Elsrud, Lars Ketil Bjørnå
Ladestasjoner
9 ting du kan gjøre mens du lader elbilen

9 ting du kan gjøre mens du lader elbilen

Marcus Aurelio Ruud Grønli
Ladestasjoner
Alt du trenger å vite om elbillading: På veien

Alt du trenger å vite om elbillading: På veien

Marcus Aurelio Ruud Grønli
Ladestasjoner