Image
Kaffe
Image
Kaffe

Kaffevarianter

Hos Circle K kan du nå få flere ulike typer kaffe, alt etter hvilke preferanser og ønsker du har! All kaffe hos oss har også sertifiseringen Rainforest Alliance!

Svart kaffe
Svart kaffe på Circle K brygges ferskt fra 100 % hele Arabica bønner. En velbalansert god kaffesmak med en finstemt sødme og toner av mørk sjokolade. Den gode kaffesmaken kommer tydelig frem når du drikker kaffen svart. Og god svart kaffe er også nordmenns favoritt. På våre stasjoner brygges svart kaffe ferskt fra hele Arabica bønner. Men på utvalgte stasjoner vil du også finne nytrukket filterkaffe.

Kaffe Latte
En smaksrik kaffedrikke med espresso som base og dobbel mengde varm melk. På toppen av kaffen skal det være ett tynt lag melkeskum.

Cappuccino
En klassisk cappuccino er laget på like deler espresso, steamet melk og melkeskum. Sammen utgjør disse tre komponenter en smakskombinasjon i harmonisk balanse.

Kaffe Mocca
En søtere variant av Kaffe Latte med deilig sjokoladesmak.

Espresso
I vår espresso er det 85 % Arabica og 15 % Robusta. Robusta bønnene i espressoen gir en herlig og litt fruktig aroma samt en god ettersmak. Det som kjennetegner espressoen er at den har en sterkere konsentrasjon samt et naturlig lag med kremete skum som kalles ‘créma’ på toppen.

Image
Kaffesorter
Image
Gjennvinner

Gjenvinning

Vil du ha ny Kopp, og ønsker å kvitte deg med den gamle Koppen? I år kan du levere den gamle Koppen til oss, og vi sender den til gjenvinning for deg.

Image
Avtalen

Avtalen 2023

Nå ønsker vi at flere skal gjenbruke Koppen når de kjøper ny kaffeavtale hos oss. Derfor gjør vi det enklere for deg å velge gjenbruk.

Image
Årets Modeller

Koppen 2022

Det er med stor glede vi kan presentere årets Kopper for dere! Som tidligere år skiller vi mellom to ulike modeller for Koppen - Premium og Standard.