Image
Circle K E18 Bamble
Image
Circle  K E18 Bamble
Circle K E18 Bamble

Endelig åpner Circle K E18 Bamble!

Fredag 3. juli 2020 åpnet vi det nye veiserviceanlegget og døgnhvileplassen langs E18 ved Langrønningen i Bamble. Dette er Circle K’s aller største anlegg i Norge!

Circle K E18 Bamble er et fullverdig, siste generasjons veiserviceanlegg som vil ha et godt tilbud for folk på farten, enten de trenger energi til kjøretøy, til kroppen eller rett og slett en liten benstrekk og en kaffe. Med sin plassering langs nye E18, midt mellom Oslo og Kristiansand, blir den et naturlig stoppested for både fritidsreisende og yrkessjåfører, og et viktig knutepunkt for lokalbefolkningen i Bamble. 

Veiserviceanlegget ved E18 i Bamble med sine 36 mål blir Circle K sitt største anlegg målt i areal, og butikken vil inneholde siste generasjons stasjonskonsept og tilby et variert og godt utvalg av kald og varm mat og drikke. Butikken vil ha god kapasitet på sitteplasser og toalett, som kunden i dag ønsker og forventer å finne på et veiserviceanlegg som dette.

I tillegg til flytende drivstoff vil anlegget ha en av landets største ladeparker for elbil – både når det gjelder tilgjengelig effekt og antall ladere. Til sammen tilbyr vi 28 ladere – en miks av lynladere og hurtigladere fra Circle K og Teslas nyeste superchargers. På Circle K E18 Bamble kan du også kombinere ladestoppet med aktiviteter for hele familien. Stasjonen tilbyr både lekeplass for barn og utendørs treningsmuligheter i egen Tuftepark.

For yrkessjåfører vil det være 25 oppstillingsplasser på døgnhvileplassen med tilgang til strøm. Inne på anlegget er det en egen avdeling for yrkessjåførene, Truckers Club, med tilgang til dusj og toalett, og en stor sitteavdeling. 

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies
Image
Bamble
Image
Bamble
Image
Bamble