Image
miles
Image
CKno_640x640_miles

Vi har løsninger for ulike bransjer

Enten du er selvstendig næringsdrivende, jobber i et lite firma eller en del av et større selskap, vi en løsning som passer deg. Ulike bransjer har ulike behov til oss som leverandør. Derfor har vi laget løsninger enten du kjøper drivstoff, elbillading, bilvask, mat, bilprodukter eller annet hos oss. Vårt mål er å hele tiden lage løsninger som gjør din hverdag littegrann enklere.

For sjåførene

Hvis dine ansatte tilbringer en del av arbeidsdagen på veiene, kan de gjøre alt sammen hos oss ​​med ett stopp - fylle drivstoff, lade bilen, kjøpe mat som kan nytes på farten eller i våre hyggelige sitteområder, toalettbesøk osv. Vi har også gratis Wifi på stasjonene våre. Med vårt store landsdekkende nettverk, store utvalg av produkter til både bil og sjåfør og lokale transportører som leverer til tank i hele landet, har vi løsningen for din bedrift. 

For bedriften

Er du selvstendig næringsdrivende og bruker mye av tiden din på veien, kan du ha stor nytte av å få samlet alle drivstoffkjøp på en faktura. Større bedrifter har behov for mer detaljert oppfølging og flåtestyring. Derfor har vi utviklet kundeportaler for både kort og bulk, slik at du enkelt kan gjøre detaljert kontroll og oppfølging av både kjøp og biler. Med vår brukervennlige kundeportal slipper du krøllete kvitteringer fra kjøp av drivstoff, lading, mat og bilvask. Du kan gjøre all administrasjon enkelt fra din PC eller mobil.

Image
Moderne stasjoner for moderne bedrifter