Image
Truckkort
Image
Truckkort

Circle K to-kortsystem

Bedrifter har ulike ønsker og behov, og Circle K sitt to-kortsystem passer perfekt for firmaer med flere kjøretøy som kjøres av ulike sjåfører.

Bestill kort

Vårt to-kortsystem tar utgangspunkt i at din bedrift får to kort, ett som tilhører kjøretøyet og ett som sjåføren har med seg. For å kunne fylle eller handle på stasjon må begge kortene, samt PIN-kode, benyttes. Dette systemet sikrer en mer trygg prosess rundt kjøp hos sjåførene i bedriften, i tillegg til at det minsker mulighetene for misbruk. Det vil ikke være nødvendig at sjåførene deler kort og koder, da sjåføren kun bruker sitt eget sjåførkort og sin egen kode.

Kortene fungerer på alle stasjoner i nettverket vårt, inkludert Best, våre truckpumper og automater.

Med to-kort-systemet kan dere enkelt følge opp driftskostnadene pr. kjøretøy og se hvilken sjåfør som har fylt på hver enkelt bil.

Allerede kunde? Bestill flere kort her

Image
Sjåfør

Mobilbetaling for bedrift

Opplev en tryggere måte å betale for drivstoff på. Ingen kort på avveie og du gir sjåførene tilgang på få minutter. Raskt, enkelt og trygt.

Image
NLF-medlem hos Circle K

Kortsikkerhet

Vi ønsker å gjøre vårt beste for å forhindre at dette skjer med våre kunder, og har derfor samlet tips og råd for å unngå dette.

Image
Bedrift

Kundeportal

Med bedriftskort får du tilgang til vår online Kundeportal på PC og mobil. Det gir deg og din bedrift oversikt over alle transaksjoner og kostnader.