Image
Sandwich
Image
Sandwich

God og variert mat

Vi skal gjøre det enkelt for deg å nyte god mat og drikke på våre stasjoner. Vi forbedrer derfor kontinuerlig mat- og drikkevarelinjen når det gjelder variasjon, kvalitet og bærekraft. Uavhengig av hvilken type mat du kjøper på våre stasjoner skal vi sørge for at maten vi serverer er basert på bærekraftig produksjon og forbruk.

Vi forplikter oss til å jobbe for sunnere kosthold og matalternativer langs veien gjennom å signere tilslutningserklæringen for sunnere kosthold i regi av Helse- og omsorgsdepartementet. I Circle K ønsker vi også å ta ansvar for bærekraftig mat, og har i tillegg solide systemer for håndtering av matavfall, miljøvennlig emballasje, samt stort fokus på en rettferdig og bærekraftig global matindustri

Image
Circle K mat

Vårt samarbeid med Helse- og omsorgsdepartementet gjør at vi i Circle K forplikter oss til å jobbe for å redusere innholdet av sukker og salt-innhold, samt øke tilbud av grove bakervarer og andel fisk og grønnsaker på stasjonene våre. Vi ønsker å gi deg et ferskt matalternativ uansett behov, og de siste årene har vi introdusert en rekke nye matalternativer. For å lese mer om vårt fokus på mat og bærekraft kan du lese mer i menyen nedenfor.

Image
Bedre fremtid

Too Good To Go

Vi i Circle K er opptatte av å finne en god balanse mellom å kunne tilby fersk mat til deg samtidig som vi skal unngå matsvinn.

Image
Havreciabatta

Sunn og bærekraftig mat

Vi sørger for at maten du kjøper på våre stasjoner basert på bærekraftig produksjon og forbruk.

Image
Vask bilen din selv hos oss

Ren bil og rent miljø

Det skal være enkelt å vaske bilen hos oss. Og du skal være trygg på at vi tar vare på miljøet og våre ansatte.