Image
Firmakort
Image
Firmakort

Med dette nye firmakortet blir ladingen enklere

Med ett enkelt tapp med firmakortet kan du betale for lading av firmaelbilen din på Circle Ks eller IONITYs hurtig- og lynladestasjoner i hele Norge.

Circle Ks nye firmakort med lading er like enkelt som det er smart for enhver bruker og arbeidsgiver.

– Det ligger en liten brikke i vårt nye firmakort som gjør at du enkelt styrer hele ladeprosessen. Sammen med et stadig økende antall hurtigladestasjoner og en rabattert pris på ladingen mener vi dette er en svært god og unik løsning for bedrifter som har elbiler, sier leder for bedriftslading i Circle K Europa, Ingrid Sofie Øvrum Sem.

Med det nye firmakortet med lading kan du også handle andre varer hos Circle K. Det samme firmakortet kan også brukes til å fylle drivstoff på tanken eller til bilvask. På stasjonene ligger det meste til rette for en behagelig ladepause - med kaffe, godt utvalg av mat til både frokost og lunsj, samt tilgang til toaletter.

Image
Firmakort

Foto: Terje Borud

Akkurat like enkelt å administrere elbiler som bensin- og dieselbiler

– Vi vet at bedriftseiere, enten det er små enmannsbedrifter eller større virksomheter med mange firmabiler, er opptatt av å få en enkel oversikt over kostnader til drivstoff og annet knyttet til disse. Med den nye løsningen vår er det akkurat like enkelt å holde oversikt over biler som har behov for lading, som det er for bensin- og dieselbilene, sier Øvrum Sem.

Med Circle Ks nye firmakort kan bedriftskundene i tillegg lade elbilen på en av de mange lyn- og hurtigladestasjonene til IONITY. 

Les mer om det nye firmakortet med lading og bestill her

Utvider antallet Circle K hurtig- og lynladere i et høyt tempo

I Circle Ks kundeportal er det lett å administrere og ha full kontroll over alle kostnader. Her kan du blant annet sjekke saldo, de siste transaksjonene på kortet, se de siste fakturaene og sperre og åpne kort.

– Vi utvider nettverket av hurtigladere og lynladere på opptil 150 kW i et høyt tempo. På alle stasjoner vi bygger ut skal det minimum være fire hurtigladere. Ser vi at behovet er større, utvider vi. Vårt mål er at Circle Ks nettverk av ladestasjoner skal være så bra at du alltid finner en lademulighet hos oss når du er på veien i firmabilen, forklarer Circle K Europas leder for lading i bedriftsmarkedet.

Image
Firmakort

Foto: Terje Borud

5 prosent rabatt på hurtiglading til firmakortkunder

Med Circle K Firmakort med lading får kundene 5 prosent rabatt på all hurtiglading på Circle Ks egne ladere. Bedriftskunder som også har drivstoffbiler, får gode tilbud på både bensin og diesel.

– Hovedtanken bak vår nye firmakortløsning som inkluderer lading, er at alle virksomheter skal få en helt sømløs overgang til en elektrisk bilpark. Derfor tilbyr vi også ladebokser til arbeidsplassen og hjemme hos de ansatte. Vi hjelper allerede en rekke virksomheter med å gjøre denne overgangen mest mulig friksjonsfri, sier Ingrid Sofie Øvrum Sem.

Les mer om dekning av strømutgiftene til ansatte i forbindelse med lading her. 
 

Styr lading hjemme, på jobb og ute på veien med firmakortet

Med Circle Ks løsning er det lett å administrere lading på ladebokser hjemme hos ansatte og på arbeidsplassen. All lading av firmaelbilen startes og stoppes med firmakortet, slik at den ansatte får dekket strømkostnaden hjemme. Lading av private biler fra hjemmeladeren gjøres med appen eller privat brikke, slik at det ikke inngår i regnskapet som arbeidsgiver skal betale. 

Firmakortet med lading kan også brukes til å betale for drivstoff, bilvask og alle andre produkter som arbeidsgiver har tillatt kjøpt på Circle K-stasjonene. Alle transaksjoner kommer på én og samme faktura, og som arbeidsgiver får man transaksjonene til riktig kostsenter.