Image
Elbillading bedrift
Image
Elbillading bedrift 640x640

Elbillading for bedrifter

Visste du at din bedrift kan bruke firmakort fra Circle K til å lade både hjemme og på farta? Vi gjør jobbhverdagen din enklere med våre elbilladere, og tilbyr ladeløsninger både hjemme hos de ansatte og hos bedriften.
Image
Circle K
Image
Firmakort

Firmakort med lading

Bruk Circle K firmakort til å betale for lading på våre stasjoner.

Image
Langs veien

Fordeler som ladekunde

Du får mange fordeler som ladekunde hos Circle K.

Image
På arbeidsplassen

Lad på arbeidsplassen

Vi har løsninger tilpasset behovet til din bedrift.

Image
Hjemme hos ansatte

Lad firmabilen hjemme

Få hjemmeladere med kostnadsrefusjon for de ansatte.

Sæther Elektrokonsult AS

Simen Sæther hos Sæther Elektrokonsult AS er en av flere bedrifter som benytter seg av våre ladeløsninger for bedrift. Sæther Elektrokonsult AS er et elektrikerfirma med rundt 20 ansatte, og totalt 8 elbiler som brukes hyppig i jobbhverdagen når de kjører fra et oppdrag til et annet. De ansatte har firmakort fra Circle K, og de med elbil har fått montert Circle K sin hjemmelader for å kunne lade bilen slik at den er klar hver morgen.

«Det er en fordel for oss som bedrift å ha en felles løsning å forholde oss til»

Gjør det enkelt

«Det er en fordel for oss som bedrift å ha en felles løsning å forholde oss til», sier Sæther. Ved å kunne lade både hjemme og langs veien med samme kort får de en enkel og effektiv arbeidsdag. Det er praktisk å ha ett kort som kan brukes til lading, men også kjøp av andre produkter på stasjonen. Alt samles på en faktura for god oversikt og enkel administrasjon. 

Elbillading + mat = sant

Simen Sæther forklarer at de bruker Circle K sine stasjoner for å kombinere spisepauser og lading, slik at de får brukt tiden effektivt. «Vi prøver å bruke stasjonene for det de er verdt» forklarer Sæther, og forklarer at det er svært gunstig å kunne bruke bedriftskortet til å kjøpe et bredt utvalg av både mat og produkter til bilen mens man lader.

Ønsker du å lese mer om hvordan du og din bedrift kan benytte dere av Circle K sine løsninger? Les mer i artikkelboksene nedenfor, eller trykk her for å få et tilbud av oss på mail!