Image
Supporting Ukraine
Image
Supporting Ukraine

Du donerer, vi matcher

Circle K har som mål å samle inn minst to millioner euro for å støtte innsatsen til Den internasjonale foreningen for Røde Kors og Røde Halvmåne i Ukraina.

Uansett hvilket beløp kundene våre donerer i butikkene våre, matcher vi det! Sammen ønsker vi å bidra til å samle inn mest mulig til de som er rammet av krisen. Circle K-kunder kan gi en donasjon i kassen i en av våre 6500 butikker i Estland, Irland, Latvia, Litauen, Norge, Danmark og Sverige. Vårt «Du donerer, vi matcher»-initiativ støtter først og fremst den internasjonale foreningen for Røde Kors og Røde Halvmåne (IFRC), som bistår Røde Kors-teamene og hjelpearbeid i Ukraina og nabolandene. Vi vil også støtte lokalt hjelpearbeid til ukrainske flyktninger, inkludert Redd Barna i Litauen og Dansk Røde Kors i Danmark.

Tilbyr gratis måltider

Vi støtter våre ukrainske venner når de reiser og tar seg til omkringliggende land. For å gjøre reisene deres litt enklere, tilbyr teamene våre i Circle K-butikkene dem et gratis varmt måltid og drikke når de reiser i Polen, Litauen, Latvia og Estland. Her er listen over deltakende butikker der de kan stoppe og ta en pause: circlek.lv/supportingukraine . Vennligst del denne informasjonen med alle som måtte trenge den.

Støtte fra våre europeiske team

Vi er stolte over å se så mange eksempler på våre ansattes støtte til de som er berørt av denne krisen, på tvers av våre europeiske lokasjoner.

I Polen handlet de raskt ved å støtte det polske Røde Kors, og ga drivstoff og annen støtte til hjelpearbeidere i grenseregionen. De tilbyr også gratis drivstoff til en bildelingstjeneste som frakter mange ukrainere trygt over grensen, i tillegg til å donere bamser til undervisningsprogrammet «Drogowe ABC» for ukrainske barn ved grensen.
Vårt litauiske team har gitt et økonomisk bidrag til Redd Barnas hjelpearbeid og støtter ukrainere som kommer inn i landet med gratis måltider. I en samlet innsats for å vise solidaritet med Ukraina, har en «Du gir, vi gir»-kampanje blitt lansert for ukrainske barn og familier.

I Estland har teamet gitt et økonomisk bidrag til Redd Barnas hjelpearbeid og gir også gratis måltider til ukrainere som kommer inn i landet. 

Du donerer, vi gir - vilkår og betingelser

Circle K ønsker å støtte innsatsen til Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) og Red Crescent Societies (IFRC) for å svare på humanitære behovene i Ukraina.

Circle K vil matche hver donasjon gitt av våre kunder i Circle K-butikker (både selskapseide og franchisebutikker) i Irland, Latvia, Estland, Sverige og Norge, opp til maksimalt to millioner euro.

Kunder som ønsker å gi en donasjon til IFRC, kan gjøre det ved å donere et beløp etter eget valg i en av våre kassa.

De matchende midlene og midlene donert av våre kunder vil bli overført direkte til IFRC i samsvar med IFRCs retningslinjer.

Utenom beløpet donert av kundene våre, vil Circle K donere et beløp på minimum én million euro. 

For mer informasjon om IFRC og deres innsats for å støtte de som er berørt av pågående konflikt i Ukraina, se https://www.ifrc.org/emergency/ukraine-and-impacted-countries.