Image
vår strømavtale
Image
strømavtale
Vår strømavtale

Circle K har kun én strømavtale - nemlig Circle K Spot.

Vi har gjort det enkelt for deg som kunde ved å kun fokusere på én avtale, og gi deg vårt beste tilbud.

Image

Ved at du skriver inn ditt mobilnummer, finner vi dine opplysninger og fikser alt det praktiske rundt strømbytte for deg.

Som ny strømkunde hos Circle K får du en velkomstbonus på 500 kroner. Beløpet trekkes fra din faktura, og er en del av din strømavtale med Circle K og medfører en bindingstid på 5 måneder. 

Image

Du betaler det samme for strømmen som vi gjør - nemlig spotpris, som ditt forbruk multipliseres med, og vi har null påslag spotprisen. Kun en lav månedspris på 59 kr, som er garantert i 12 måneder.

I tillegg kommer nettleie fra ditt lokale nettselskap, altså de som transporterer strømmen frem til boligen eller leiligheten din.

Image
Image

Min side

Image

På Min side ser du ditt kundeforhold. Se forbruket ditt per time, dag, uke og måned, og fakturaene fremstilt på en enkel og lettforståelig måte. Du vil kunne se hva strømmen koster nå og fremover i tid, slik at du kan planlegge strømforbruket for en lavere strømregning.

Kundefordeler

Image

Som strømkunde hos Circle K får du noen spesielt gode fordeler i Circle K EXTRA på våre stasjoner; Fast drivstoffrabatt på hele 45 øre per liter, 15% rabatt på Circle K’s egne hurtigladere, 50% på 2 bilvask i året og Koppen etter 800 fylte liter.

Image

Du støtter fornybar energi

Image

Inkludert i vår strømavtale garanterer vi at det produseres tilsvarende mengde fornybar energi som du selv forbruker.

Image
Image