Image
Lading
Image
Lading
Strøm + hjemmelader

En smart, kraftfull og fremtidsrettet hjemmelader

Lad smartere med Easee hjemmelader

En lynintelligent ladestasjon som ikke bare erstatter stikkontakten, men som også gir deg mer kraft, smartere styring og en høyere grad av sikkerhet.

Hos Circle K får du en markedsledende hjemmelader, ladekabler og lastbalansering for å optimalisere strøm mellom hus og lader. Easee passer alle biler og hjem. Med hjemmelader kan du starte dagen med fulladet bil, både hjemme og på hytta.

Image
Image

Vår strømavtale

I Circle K har vi kun én strømavtale - Circle K Spot. Vi har gjort det enkelt for deg som kunde ved å kun fokusere på én avtale, og gi deg vårt beste tilbud.

Image

Ved at du skriver inn ditt mobilnummer, finner vi dine opplysninger og fikser alt det praktiske rundt strømbytte for deg.

Som ny strømkunde hos Circle K får du 1000 kroner i rabatt på din hjemmelader. Rabatten er en del av din strømavtale med Circle K, og medfører en bindingstid på 12 måneder.

Image

Hos oss betaler du akkurat det samme for strømmen som vi gjør - nemlig spotpris. Ditt forbruk multipliseres med spotprisen, og har ingen påslag på spotprisen. Kun en lav månedspris på 59 kr.

I tillegg kommer nettleie fra ditt lokale nettselskap, altså de som transporterer strømmen frem til boligen eller leiligheten din.

Image
Image

5 gode grunner til å installere elbillader hjemme

Image

Mange elbileiere erfarer at det er mest praktisk å lade bilen sin hjemme. Les hvorfor du da bør installere en ladeboks hjemme.

Image

Gjeldende regler og forskrifter for lading av elbil

Image

Er det lov å lade i stikkontakten? Hvordan lader man raskest? Vi gir deg svarene på det du bør vite.

Image

230 volt, 400volt, IT-nett og TN-nett. Hva er forskjellene?

Image

Det er bilens egen ombordlader som avgjør hvor fort elbilen kan lade fra det vanlige strømnettet, men hvorfor? 

Image
Image