Image
Kundeservice
Image
Kundeservice
Kontakt

Lurer du på noe? Vi KAN kundeservice og hjelper deg gjerne! Hos oss slipper du lange telefonkøer og en av våre hyggelige medarbeidere hjelper deg gjerne.

Her finner du lett tilgjengelige svar på de fleste spørsmål som har med strøm å gjøre. Både når det gjelder ditt kundeforhold men også om strøm generelt.

Bestilling og avtale

Image

Flytting

Image

Strøm og nettleie

Image

Faktura og betaling

Image

Forbruk og Min side

Image

Fornybar energi

Image

Fordeler strømkunde

Image

Kontakt oss

Image

Ofte stilte spørsmål

Faktura

 • Hvor finner jeg min faktura?

  Vi sender betalingsinformasjon per e-post fra ikke-svar.strom@circlek.no til den e-postadressen du registrerte da du ble kunde hos oss. Finner du ikke fakturaen kan du sjekke søppelpost eller spam-filter for å sjekke om den ligger der. Du kan også få oversikt over fakturaer ved å logge inn på [Min Side]

Forbruk og måler

 • Hvor ser jeg mitt forbruk?

  Via din egen side - MIN SIDE - kan du alltid holde deg oppdatert på ditt kundeforhold med Circle K når det gjelder strøm. Følg ditt forbruk gjennom året og se alle dine faktura, fremstilt på en enkel og lettforståelig måte. Du vil også kunne se hva strømmen koster deg akkurat nå og de neste 24 timene, slik at du kan planlegge strømforbruket ditt for en lavere strømregning.
  Du kan også se forbruket ditt på fakturaen du mottar fra oss.

Flytting

 • Hva må jeg gjøre ved flytting?

  Kontakt kundesenteret til Circle K Strøm når du ønsker å flytte strømavtalen til en ny eller annen adresse, så hjelper vi deg med resten. Det er viktig at vi får informasjon om dette så tidlig som mulig, senest 5 dager før flyttedato.

Strøm og nettleie

 • Hva er forskjellen på strøm og nettleie?

  Kort forklart er nettleie det du betaler for å få transportert strømmen til der du er, hvem som eier og fakturerer for strømnettet avhenger av hvor du bor. Strømmen du bruker blir målt i kWh og faktureres ut fra hvor mye strøm du bruker i måneden, dette er det du blir fakturert for når du mottar regning fra Circle K Strøm. Du kan endre strømleverandør, men ikke nettleverandør.

  Du kan på fakturaen fra Circle K Strøm se hvem som eier strømnettet/netteier der du bor.

 • Hva er spotpris?

  Spotpris er prisen vi som strømleverandør kjøper strømmen for på kraftbørsen. Regningen din vil bestemmes av prisen på kraftbørsen. Med en timespotavtale betaler du prisen på kraftbørsen time for time, og dette multipliseres med ditt faktiske timesforbruk. Et påslag per kilowattime og/eller en fast månedlig sum er vanlig å betale i tillegg.

  Over tid er dette den billigste avtalen, og anbefales av Forbrukerrådet. (https://www.strompris.no/ordliste/)

Logg inn på Min side for å:

- Se fakturaene dine samt betalingsstatus
- Forstå forbruket ditt
- Se dine produkter og fordeler
- Se din strømpris

 

Fortsatt noe du lurer på? Ta kontakt med oss
Ring: 22 96 20 00
Send oss en e-post: strom@circlek.no