Image
fordeler strøm
Image
fordeler
Fordeler strømkunde

Fordeler Circle K strømkunder

Alle strømkundene hos Circle K får noen spesielt gode EXTRA-fordeler på våre stasjoner.

Drivstoffrabatt

Som strømkunde får du en drivstoffrabatt på hele 45 øre per liter. Denne rabatten gjelder på alle våre bemannede stasjoner, uansett hvor du befinner deg i landet. Du får de samme rabattene i Best-kjeden.

Image
drivstoffrabatt 45 øre

Bilvask

Som strømkunde får du 2 ekstra bilvask per år til 50% rabatt. Dette får du i tillegg til hver 6. bilvask gratis, som alltid gjelder i EXTRA! Våre vaskeprogrammer dekker alle behov, og er både enkelt og bra for bilen.

Image
bilvask strøm 50% rabatt

Vi spanderer Koppen

Når du er strømkunde hos oss spanderer vi Avtalen, og fyller du 800 liter eller mer drivstoff i løpet av 12 måneder spanderer vi Avtalen igjen. Fyll så mye varm drikke du ønsker hele året.

Image
Vi spanderer koppen!

I tillegg til de spesielt gode EXTRA-fordelene du får som strømkunde, vil du selvfølgelig også få tilgang til alle EXTRA sine standardfordeler.

Få hver 6. maskinvask

Som medlem får du hver 6. maskinvask på kjøpet. Uansett hvilken maskinvask du kjøper, teller den med i oppsparingen. Etter 5 kjøp laster vi opp en gratis standard maskinvask i kortet ditt. 

Image
bilvask

Få hver 6. burger

Som medlem får du hver 6. burger på kjøpet. Uansett type hamburger du kjøper, teller den med i oppsparingen. Etter 5 kjøp laster vi opp en gratis medium burger i kortet ditt. 

Image
burger

Få hver 6. is

Som medlem får du hver 6. is på kjøpet. Etter 5 kjøp laster vi opp en gratis valgfri is i kortet ditt. Tilbudet omfatter ikke softis.

Image
småis

Fast tilbud på 4 L spylervæske

Som medlem får du 2 kanner med spylervæske til 119 kroner. Ordinært 75,- per kanne med spylervæske.

Image
spylervæske

I tillegg til de gode fordelene du får på våre stasjoner, finner du her andre EXTRA-fordeler.

20% rabatt på TusenFryd

EXTRA-kunder får 20% rabatt på TusenFryd også i år. Ta med venner eller familie i bilen og sett kursen mot fartsfylte opplevelser for store og små. Tilbudet gjelder inntil 4 billetter per medlem. 

I sommer blir det med noen begrensninger på antall gjester i parken. Det innebærer blant annet at alle gjester må forhåndskjøpe billetter i nettbutikken, samt at det kun er mulig å kjøpe billett til en fastsatt dag. 

Ved bestilling, bruk bestillingskode som ligger på dine innloggende sider.

Image
tusenfryd
Image