Image
Våre konseptbutikker
Image
Våre konseptbutikker
Våre konseptbutikker

En helt ny butikkopplevelse

Drikk en kaffe, ta en pause og nyt den gode maten i våre flotte sitte områder.

Delikate farger og spennende belysning gir en rolig atmosfære der det er behagelig å slappe av; enten i en sofa med familien eller vennegjengen, eller en rask pause ved et barbord. Vi har stor og god toalettkapasitet, lademuligheter og det er WiFi til fri disposisjon. Alt har blitt designet for å gi deg en herlig opplevelse. Ønsker du å se hvilke Circle K stasjoner som har fått nytt konsept og utvidet mattilbud langs veien. Sjekk ut vår Reiseplanlegger.

Image
gratis-wifi

Gratis WiFi

Selvfølgelig har vi gratis WiFi! Like naturlig som pølser bak disken, tilbyr vi gratis WiFi til alle våre kunder. Du trenger ingen papirlapper med instruksjoner eller koder, bare enheten din.
Image
Fersk sunn mat

Fersk og sunn mat

Større utvalg av mat! Vi har nå et enda større og mer variert tilbud av god, fersk og sunn mat langs veien. Vi har ferske baguetter, smakfulle salater og spennende meksikanske rette. Alt tilberedes og serveres på stedet.
Image
Sommerens tilbud

Sommerens tilbud

Kombiner som du vil i sommer! Vi har oppgradert 2 for 40 tilbudet til å inneholde enda flere varianter å velge mellom i sommer! Vi tilbyr produkter til hele familien til en hyggelig pris. I sommer får du også limited edition sommerburger.