Image
Sommertilbud
Image
Sommertilbud

Det beste mattilbudet langs veien!

Image
Sommerburger

Limited edition – sommerburger!

Vi elsker en god burger og derfor tar vi frem den perfekte sommerburgeren! Beef burger med coleslaw, bacon, tomat og bbq saus! Om du ønsker et alternativ, så tilbyr vi også kylling, fisk og vegetar.
Ikke glem at du får hver 6. burger gratis når du er EXTRA Club medlem.

Image
Pølser

Pølser for hele familien!

Om du heller ønsker en av våre pølser har vi mange varianter du kan velge mellom! Alt fra vår ekstra store ostepølse med bacon til våre nye og forbedrede wiener! Her finner du noe som passer til hele familien. 
Vi minner om at hos oss får du alltid en wiener for 20,- og 2 for 30,-

Image
Kombiner

Kombiner som du vil i sommer!

Vi har oppgradert 2 for 40 tilbudet til å inneholde enda flere varianter å velge mellom i sommer! Her kan du velge to valgfrie produkter til 40,- hele døgnet. Du kan velge både sunne alternativer, eller et lite dessert alternativ. Valget er ditt, prisen vil være den samme uansett hvilke to produkter du velger. 

Prisen er + pant om du kjøper drikke med pant. Tilbudet gjelder liten kaffe. Om et kombinasjonstilbud blir billigere enn 40,- får du selvfølgelig den laveste prisen. 

Image
Softis

Is

En viktig ting når det er sommer er å kunne kjøpe seg en god is - og is har vi på alle våre stasjoner! Men visste du også at du kan få kjøpt softis på ca 190 av stasjonene våre? Sving innom for en softis neste gang du ser oss langs veien!
Og husk at du får hver 6. småis gratis når du er EXTRA Club medlem. 

Image
Konseptbutikker

Konseptbutikker -En helt ny opplevelse!

Drikk en kaffe, ta en pause og nyt den gode maten i våre flotte sitte områder. Delikate farger og spennende belysning gir en rolig atmosfære der det er behagelig å slappe av; enten i en sofa med familien, eller en rask pause ved et barbord.
Image
Reiseplanlegger

Reiseplanlegger

Norgesferie med bil i sommer? I vår reiseplanlegger ser du enkelt hvor du finner våre nye konseptbutikker langs din reiserute. Du finner også enkelt vårt ladenettverk, i tillegg til mye mer.
Image
Stempeljakten

Stempeljakten

Vinn premier i hele sommer! Stempeljakten gjør Norgesferien mye mer spennende! Hele familien kan være med på sin egen mobil og sammen jakte på Circle K stasjoner og vinne premier gjennom hele sommeren