Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Nyhet! Betal for miles med mobilen

Vi introduserer Mobilbetaling! Mobilbetaling er praktisk, sikkert og enkelt å bruke. I Circle K-appen velger du drivstoff og pumpenummer, betaler og fyller tanken. Trenger du kvittering, lastes denne enkelt ned via e-post eller sms.

Mobilbetaling

Betal for miles med mobilen

1.  Last ned eller oppdater «Circle K Europe» appen
2. Logg deg inn i EXTRA Club for å få drivstoffrabatt
3.  Velg «Drivstoff»
4.  Velg pumpenummer
5.  Legg inn eller velg betalingskort
Og så er det bare å fylle tanken!

Navigasjon

Bedre oppmerking på stasjonsområdet

Vi introduserer nå bedre oppmerking på en rekke av våre stasjoner.
Det gjør vi for at det skal være enklere å finne frem, og for å redusere kø.

Tar deg lenger

Bedre drivstoff

Vår ambisjon er å gjøre kundereisen litt enklere ved å vise at vi bryr oss. Stasjonene er moderne og praktiske, og drivstofftilbudet er enkelt og lett å forstå.  Som kunde vil du oppleve at miles og milesPLUS er drivstoff av høy kvalitet som tar deg lenger og som tar vare på motoren. Drivstoffet er dessuten tilsatt bærekraftig og fornybart innhold fremstilt av blant annet rester og avfall. Dette betyr at du bidrar betydelig til å redusere CO₂-utslippene fra veitrafikken. Drivstoff fra Circle K inneholder ikke palmeolje.

miles
miles er et drivstoff av høy kvalitet, som inneholder tilsetningsstoffer utviklet for å ta deg lenger. Ved å komme lenger med samme mengde drivstoff, bidrar du til å redusere mengden skadelige miljøutslipp. miles bidrar også til å forhindre dannelse av sot og andre avleiringer, slik at du får en renere motor og mindre slitasje. miles tar deg ikke bare fra A til B - miles tar deg lenger, uten ekstra kostnad.

milesPLUS
milesPLUS er designet for å ta ekstra godt vare på bil og motor. En renere motor øker forbrenningen, og betyr mer kraft og akselerasjon. Det forhindrer tap av hestekrefter og hjelper til med å opprettholde motorens kraft, noe som gir en mer responsiv kjøring. milesPLUS reduserer også drivstofforbruket.

Lukk

Endre språk

Open VA