Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Circle K Charge

Nå løfter vi hastighet, kundeopplevelse og utbredelse av hurtigladere i Norge! Vår ambisjon er å firedoble antall hurtigladere innen midten av 2020 og tidoble ladekapasiteten. Ikke la ladeangst holde deg hjemme!

Circle K Charge

Bli ladekunde

Bli ladekunde nå! Registrer deg i appen og få tilgang til Circle K sine hurtigladere. Finn tilgjengelige ladestasjoner i kartet. Start/stopp og betal for ladingen. Enkel tilgang til statistikk og brukshistorikk.

Hurtiglading

Hurtiglading

Circle K tilbyr et omfattende nettverk med hurtigladere, på egne ladestasjoner og gjennom partnere som Ionity, Tesla og Grønn Kontakt. Enten det er elbilen din som trenger lading eller deg selv, så er Circle K et perfekt sted for et stopp på veien. Mens du lader elbilen, kan du lene deg tilbake og nyte fersk mat, deilig kaffe og en varm velkomst.

Hjemmelader_256x164

Hjemmelading

Vi i Circle K vil skape den beste og enkleste ladeopplevelsen, uansett om du er på veien, hjemme eller på arbeidsplassen. Derfor lanserer vi nå et markedsledende og fremtidsrettet ladekonsept for hjemmelading, som kobler lading på veien til lading hjemme og på jobb. Ved kjøp av lader fra Circle K, får du også vår beste rabatt på hurtiglading!

Lukk

Endre språk

Open VA