Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Godt & Variert

Vi har gjort det litt enklere å spise sunnere langs veien. Hos Circle K tilbyr vi nå en variert meny under 500 kalorier.

I Circle K har vi noe for alle, og det skal vi fortsette med. Flere og flere blir mer bevisste i matveien. Vi vet at mange kvinner velger annerledes, og mange yngre er også opptatt av helse og gode måltidsvalg. Vi ønsker å ha et godt og variert tilbud til denne målgruppen, samtidig som vi tilbyr gode alternativer til de kundene som allerede spiser ofte hos oss.

Noe for enhver smak

Burger

NYHET! Wrapper-Burger  470 KCAL

Beefburger pakket inn i en 25 cm stor tortillalefse med rømmedressing og salsa, og alle de friske grønnsakene du ellers får på våre burgere. 

Godt & variert Hamburger

HAMBURGER (100 gram)   493 KCAL

Den følelsen! Smaken av en saftig hamburger: Grovkvernet kjøtt med ren god smak, saftig hamburgerbrød, klassisk hamburgerdressing og friske grønnsaker. En burger er ikke bare et resultat av en masse tilfeldige ingredienser. Det handler om å bygge og sette sammen de aller beste ingrediensene, som harmonerer og skaper det perfekte resultatet.

Vegetar

VEGETARBURGER (80 gram) 349 KCAL

Å velge bort kjøtt blir mer og mer vanlig og vi i Circle K har valgt å sette vegetarburger på menyen. Vegetarburgeren har høyt proteininnhold, lavt fettinnhold og har en god grillet smak. Vår vegetarburger har utseende og tekstur som ligner kjøtt, perfekt hvis man ønsker kjøttfrie måltider eller om man ønsker å spise en sunnere versjon av sitt favorittmåltid.

Godt & variert Fiskeburger

FISKEBURGER (125 gram) 470 KCAL

Lofoten er fiskeprodukter og sjømat av beste kvalitet. Fabrikken ligger ved vannkanten i vakre Lofoten, og her lages kanskje verdens beste fiskeburgere. Smaken av ekte, ferske og naturlige råvarer, helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Lofoten fiskeburger inneholder hele 86 % fisk. Serveres med remulade, grønnsaker og hamburgerbrød Brioche.

Wrap

WRAP MED KYLLING & MANGO 430 KCAL

Wraps er godt, det er smakfullt og lett å spise på farten. Vår wrap inneholder saftig kylling fra Jæren, god mango currydressing og friske grønnsaker. Dette er en sikker vinner.

Salat

SALAT                                378 KCAL

Salat, ja det stemmer. I Circle K får du flere fristende og gode salater. Velg mellom vår klassiske Ost & Skinke salat, eller vær litt mer vågal og gå for Kylling Tandoori eller Urban Veggie.

Havreciabatta

HAVRECIABATTA          393 KCAL

 Havreciabattaen er bakt på surdeig av hvete og rug, og er strødd med havregryn, linfrø og sesamfrø. Kombinasjonen mellom brød, renskåret Gårdsskinke, fyldig Norvegia og Sweet Mustard BBQ dressing gir et saftig og smakfullt produkt. Kan toastes før servering for en lun og crispy opplevelse.

Lukk

Endre språk

Open VA