Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Kort og service hos Circle K

Hos Circle K tar vi kundeservice på alvor. Vi har et stort nettverk av bemannede stasjoner, kundeservice med gode åpningstider og en dedikert kontakt for alle bedriftskunder.

Vår kundeservice er åpen hverdager 8-16, sperring av kort og andre e-tjenester er tilgjengelig 24 timer i døgnet.
På våre 300 bemannede stasjoner rundt om i landet, tilbys drivstoff til gunstige priser, god mat og komfortable sitteplasser hvor du kan ta en velfortjent pause.

Kort
Med Circle K bedriftskort har din bedrift full kontroll over alle kostnader knyttet til kjøretøy, og du kan raskt og enkelt får informasjon om kortbruket til ditt firma.
Circle K Truckdiesel-kort gjør livet enklere for bilførere og bedrifter. På veiene åpner kortet dørene til Circle Ks store nettverk av stasjoner med høyhastighets pumper og sitteplasser. Det vil også være lettere for deg å kontrollere drivstoffkostnader, fordi du kan velge hvor detaljerte fakturaer du vil ha.

Administrasjon
Å samle alle kjøp på ett sted gir deg kontroll og sikkerhet. På Circle K tilbyr vi din bedrift den faktura-løsningen som passer deg best. Det er både vanskelig, tidkrevende og dyrt hvis du ikke har gode rutiner og støtte. Gjennom vår kundeportal har du tilgang til alle våre e-tjenester og best mulig service.

Vi tilbyr både PDF og e-faktura
På vår kundeportal, Card E-services, kan du bestille og blokkere kort, følge alle dine kjøp, få oversikt over alle fakturaer, enkelt generere statistikk og alt som passer deg.

Lukk

Endre språk

Open VA