Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Vårt arbeid med klima- og miljøspørsmål

Omstillingen fra fossilt til fornybart drivstoff er noe vi gjør sammen med våre kunder - og i 2016 reduserte vi CO2-utslipp med over 250.000 tonn. Dette gjorde vi gjennom å blande inn biodrivstoff i våre produkter. Med våre miljøvennlige alternativer kan du tilpasse transporten din på den måten som passer best for deg og din bedrift.

Circle K Norge er i dag største leverandør av fornybare drivstoff. Gjennom vårt landsomfattende nettverk av stasjoner gir vi deg muligheten til å redusere din egen miljø- og klimapåvirkning.


Circle K har en lang historie med utrulling av produkter med høyt fornybart innhold. I dag selger vi B30, B100, ED95, milesBIO HVO100, miles og miles PLUS 95 iblandet 5 % bioetanol, samt miles og milesPLUS diesel iblandet 7 % biodiesel. På Østlandet er dieselen til og med iblandet 10-30 % fornybar diesel (HVO). I tillegg har vi hurtigladere for elbil på mer enn 50 stasjoner.

Til sammen gjør denne produktporteføljen Circle K Norge til den største leverandøren av mer miljøvennlig drivstoff.

Lukk

Endre språk