Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Retningslinjer for personvern

1. Hvem vi er
Alimentation Couche-Tard er et kanadisk konsern som er verdensledende innenfor convenience. I Europa er Couche-Tard, gjennom merkevaren Circle K, en leder i detaljhandel for storkiosk og drivstoff for veitransport i Skandinavia, Irland og Baltikum, samt med en betydelig tilstedeværelse i Polen og Russland.

2. Hva disse retningslinjene dekker
Vi har offentlige nettsteder og offentlig tilgjengelige smarttelefon-apper for enkeltpersoner i de landene vi har virksomhet i Europa. Disse retningslinjene beskriver hvordan vi behandler personopplysninger i disse Generiske Online Tjenestene slik som nettsider og apper.
Enkelte tjenester og underliggende nettsteder knyttet til våre nettsteder og smarttelefon-apper har særskilte vilkår og betingelser, som du vil være i stand til å se og gi samtykke til hvis du velger å bruke tjenesten eller nettsiden. Personopplysninger samles inn og brukes for våre «Authenticated Online Services», slik som vårt lojalitetsprogram EXTRA Club og Circle K ID, behandles som beskrevet i vilkårene for EXTRA Club og Circle K ID. Du kan finne alle våre retningslinjer for personvern her: circlek.no/betingelser.
«Iframes» eller «redirects» følger våre retningslinjer for personvern, dersom ikke annet fremkommer.
Tredjeparts tjenester og sosiale mediekanaler hvor vi er tilstede (som Facebook), er underlagt personvern-reguleringen til de respektive tjenesteyterne.

3. Hva vi gjør
a) Hvilke persondata vi behandler
Generiske Online Tjenester: Vi behandler informasjon, som brukeren aktivt sender oss via våre nettsteder, apper og tjenester, slik som navn, e-postadresse og telefonnummer. Vi samler også inn data om hvordan våre brukere interagerer med våre nettsteder og apper. I tillegg til dette, så samler vi også informasjon fra din datamaskin eller annen enhet, slik som eksempelvis IP-adresse, nettleser du benytter og språk-innstillinger. Denne informasjonen blir samlet inn via tjenesteleverandører, som for eksempel, men ikke begrenset til «Google Analytics Solutions». Med ditt samtykke, vil appene også tillate deg å benytte stedstjenester for å finne nærmeste Circle K stasjon eller spore kjøringen din, og sende deg push-meldinger.
b) Hvordan vi benytter data
Generiske Online Tjenester: Informasjonen aktivt sendt til oss av brukeren (for eksempel navn, e-post, telefonnummer) benyttes til for eksempel å kontakte brukeren. Dataene knyttet til hvordan brukeren benytter våre nettsider og apper brukes til statistisk formål, for å forbedre våre nettsider og apper med det formål å vise tilpasset innhold.
c) Tredjeparters ytelser
Nettsteder og apper bruker tjenester, slik som, men ikke begrenset til Google Analytics Solutions til å spore brukers interaksjoner. Vi benytter tredjeparts tjenester fra Google, Facebook etc til å samle anonyme data på våre vegne og benytter det for å få en mer relevant markedsføring
d) Cookies (informasjonskapsler) og aggregerte eller anonymiserte data
Vi bruker informasjonskapsler på flere måter på våre nettsteder og tjenester der vi identifiserer brukere som unike, men anonyme individer. Bruken av informasjonskapsler hjelper oss med å forbedre tjenester til deg, for eksempel ved å forhindre deg fra å måtte taste inn igjen informasjon du allerede har avgitt. Bruken av informasjonskapsler hjelper oss til å registrere antall besøkende og gir oss statistikk og informasjon om hvordan brukere interagerer med Circle Ks tjenester. Vi bruker statistikken for å forbedre nettstedene, apper og tjester samt for å tilrettelegge for tilpasset innhold ved markedsføring. For våre apper så benytter til «Identifier for Advertising» («IDFA») for iOS and «Google Advertising» («AAID») for Android. Alle disse dataene er samlet anonymt, som betyr at vi ikke kan knytte dataene til en individuell bruker eller bruker autentisert gjennom våre innloggingssystemer.

4. Dine rettigheter og dine valg
Du har rett til å be om tilgang til informasjonen vi har om deg. Vi må imidlertid være sikker på hvem du er før vi frigir slik informasjon. Hvis du ønsker å be om tilgang til dine data, kan du kontakte kundeservice på [kontaktadresse ].
Hvis du surfer på nettet og hvis du foretrekker å ikke ha noen personopplysninger som behandles i forbindelse med ditt besøk på våre nettsider, anbefaler vi deg å slå på privat surfing i nettleseren din. Hvis du bruker vår app, så kan du slette appen fra din smarttelefon.

5. Oppdateringer av disse retningslinjer
Vi kan med jevne mellomrom oppdatere disse retningslinjene. For besøkende på våre nettsider, vil de oppdaterte retningslinjer alltid være tilgjengelig på nettstedet. For app-brukere, vil oppdaterte retningslinjer alltid være tilgjengelig via App Store og Google Play.

6. Ansvarsbegrensninger og øvrige forhold
Circle K tilbyr deg disse tjenestene kostnadsfritt, og på en «as is» basis uten noen løfter eller garantier overhodet. Circle K kan velge å lukke og/eller avslutte noen av tjenestene når som helst, om mulig, med 30 dagers varsel. Varsel vil bli lagt ut på Circle K's nettsted. Circle K europeiske aktiviteter drives fra Oslo, Norge og virksomheten samt behandlingen av personopplysninger utføres av Circle K AS gjøres i henhold til norsk lov. Datterselskaper opererer i henhold til de respektive lovene som gjelder for hvert enkelt land.

Lukk

Endre språk