Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Kjære kunde!

Velkommen til våre nye konseptbutikker! Vi har utviklet et spennende mattilbud for deg som er opptatt av å spise godt, fersk, sunt og variert! Saftige baguetter, smakfulle salater og meksikanske fristelser tilberedes og serveres på stedet.

Våre nye konseptbutikker:

Circle K Økern Circle K Vestby
Circle K Dal Circle K Innlandsporten
Circle K Rygge Circle K Minnesund
Circle K E6 Vinstra Circle K Nykirke
Circle K Ringdalsskogen Circle K Kjerlingland
Circle K Fornebu Circle K Asker
Circle K Grelland Circle K Fjellhamar
Circle K Strandtorget Circle K Kiellands plass
Circle K Otta Circle K Årnes
Circle K Sandsli Circle K Flesland
Circle K Kjeller Circle K Sekkelsten
Circle K Haukås Circle K Digerneset

Oppskriftene har vi laget i samarbeid med de dyktige kokkene i Flying Culinary Circus, og det er våre egne medarbeidere som mikser dressinger og sauser og tilbereder de gode råvarene du finner i disken. Vi serverer fremdeles Circle Ks superdigge Real Hot Dogs, og vi har oppgradert hamburgerkonseptet vårt med nye råvarer og en enda bedre stekemetode som gir en crispy overflate på burgeren.

Du kan betale raskt og effektivt i våre hurtigkasser, eller du kan få hjelp av en av våre hyggelige medarbeidere i den betjente kassen. Vi har også laget en fin ny salong hvor du kan slappe av og nyte måltidet – alene eller sammen med venner.

Vi forstår at det er vanskelig å velge, men du er velkommen tilbake til frokost, lunsj og middag for å prøve flere nye fristende matretter på Circle K!

Bedre og morsommere med Flying Culinary Circus på laget!

2017_FCC_428x273

I 2005 dro fire unge talentfulle norske kokker til New York for å kokkelere på et arrangement i Central Park. Kokkene trivdes med å jobbe sammen, og gjestene satt stor pris på maten. En av gjestene var så entusiastisk at han booket de fire kokkene til enda et arrangement i Los Angeles. Idéen om "The Flying Culinary Circus" var skapt, og Circle K, i samarbeid med Flying Culinary Circus, skal sørge for en helt ny matopplevelse langs veien.

2017_06_salat_256X163

Salads

En god salat skal være fristende, frisk og mettende. Velg mellom 4 gode salater hvor vi har satt sammen gode sunne råvarer for å skape den perfekte salaten, eller lag din egen salat ut i fra et mangfold av råvarer.

2017_06_Mexican_256X163

Mexican

Meksikansk mat langs veien- Endelig! Meksikansk mat representerer et av verdens store kjøkken og hos oss får du nå Burritos, Quesedillas, lun Tacosalat eller gratinert Nachos. Ferske råvarer og spennende smakskombinasjoner. Velg mellom tacokjøtt, kylling, pulled pork eller grillede grønnsaker. Du kan også sette sammen din egen meksikanske rett ut i fra våre gode råvarer.

2017_06_burgers_256X163

Burgers

Våre hamburgere er satt sammen av de aller beste ingredienser, som harmonerer og skaper det perfekte resultatet. Saftige burgere, smakfullt Brioche hamburgerbrød, sprøstekt bacon og Engelsk Cheddar- smaksatt med gode dressinger og gode friske grønnsaker. Velg mellom hamburger av storfe, kyllingburger, Lofoten fiskeburger eller vegetarburger. Vi har selvfølgelig også glutenfritt hamburgerbrød.

2017_06_subs_256X163

Subs

Nystekte, rustikke brødprodukter- vi steker og smører for deg hver dag og setter sammen de lekreste sandwicher av kvalitetsråvarer.
Velg mellom 5 ulike typer sandwicher og 6 ulike brødtyper- grovt/fint, liten/medium/stor- eller lag din egen subs- vi har noe for alle.

2017_06_RHD_256X163

Real HOT DOGS

Real Hot Dogs er «familie»- navnet på pølsene hos Circle K. Vår nyeste pølse Ekte Håndverk -Original- er en pølse så tett på hjemmelaget som du kommer. Her er det brukt førsteklasses kjøttråvarer, grovkvernet og tilberedt slik at saftigheten i kjøttet ivaretas på en unik måte. Vi har selvfølgelig også glutenfritt pølsebrød.

Lukk

Endre språk

Open VA