Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Where are you heading? Let`s go there together

Din første jobb eller skal du tjene litt ekstra penger i studietiden? Ser du etter nye muligheter eller starten på en karriere for livet? Uansett hvilken vei du skal, slår vi gjerne følge!

Din første prioritet i Circle K vil være å levere god, rask og vennlig kundeservice, uansett hvilken del av selskapet du jobber i. Å forsikre deg om at kundene våre alltid blir møtt med et smil og litt ekstra oppmerksomhet. Menneskene  våre gjør at vi skiller oss fra konkurrentene, og er grunnen til at kundene våre stadig vender tilbake. Dette er grunnen til at vi investerer mye arbeid i din personlige og faglige utvikling.

Vi ønsker å være en arbeidsplass utenom det vanlige, der du kan utvikle deg og lære et bredt spekter av ferdigheter. Hvis du er klar for å forme vår reise, vil vi forme din. Du kan bli en stund, eller bli for alltid. Kundene og kollegene dine vil sørge for at du aldri har et kjedelig øyeblikk underveis.

Dette gjør oss til Circle K

Vårt DNA, målene og drømmene våre, og måten vi ønsker å gjøre ting på, er det som gjør oss til Circle K.

Ledige stillinger

Er du klar for et nytt karrieresteg? Ta det gjennom våre dører!

Livet i butiken

Livet på stasjonene

Vi legger stolthet i arbeidet vårt. Vi beskriver kulturen vår som energisk, utadvendt, inkluderende, omsorgsfull og humoristisk. Dette er de samme personlige kvalitetene, verdiene og holdningene vi ser etter i kandidater.

Livet på servicekontoret

Å gjøre det enkelt er målet i alle deler av virksomheten vår. På servicekontoret har vi ulike stillinger og yter støtte til stasjonsdriften i leveringen av rask og vennlig service.

Det er du som vil forme reisen vår

Hos oss har du mange muligheter til å utvikle karrieren. Noen er mer åpenbare enn andre, men først og fremst velger du din egen vei.

Bedriftsansvar

Sosialt og miljømessig ansvar skal være en integrert del av hverdagen i selskapet vårt.

Følg oss på LinkedIn

På våre europeiske Circle K sider får du nyhetsoppdateringer om hva som skjer hos oss samtidig som du kan følge med på hvilke stillinger som er ledig i selskapet.

Lukk

Endre språk

Open VA